Win vandaag kaarten voor ICE 2011 (update: winnaars bekend)
Redactie

iPhoned.nl geeft vandaag twee fulltickets weg voor ICE 2011 in Amsterdam. ICE 2011 vindt plaats op 7 en 8 maart aanstaande in de westergasfabriek en is een Europees congres over strategieën voor mobiel en app-ontwikkeling.

Met onze ‘Retweet actie’ vandaag maak je kans op een toegangskaart voor beide dagen, volg nu @iPhoned

Win een ‘fullticket’ voor ICE 2011 bij iPhoned.nl

Het enige wat je moet doen om kans te maken op een fullticket voor ICE 2011 is @iPhoned volgen en dit bericht ‘retweeten’.

Update 20.38u: De winnaars zijn zojuist bekend gemaakt en worden op de hoogte gesteld:

Aan het einde van de dag zullen we de twee winnaars bekendmaken die beide een fullticket hebben gewonnen waarmee je toegang hebt tot het tweedaagse event.

Indien je geen prijs hebt gewonnen is dat jammer. Je kan dan via iPhoned.nl alsnog 25% korting krijgen op de toegangsprijs door gebruik te maken van de actiecode ‘tg9685′, de tickets kan je bestellen op de website van ICE Amsterdam.

Meer over ICE 2011

Tijdens het ICE 2011 event in Amsterdam krijg je twee dagen lang alles te horen over mobiele strategieën, platforms, app ontwikkelingen en de laatste innovaties rondom Smartphone toepassingen. Het programma is dusdanig vormgegeven dat er voor zowel (c-level) management als voor programmeurs veel te ervaren en te leren is.

Bekijk het volledige programma op de website van ICE Amsterdam.

Woensdag is er meer te winnen: 25 tickets voor de Appsterdam party

Woensdag aanstaande zullen we via Twitter 25 tickets weggeven voor de Appsterdam Mobile Party op 8 maart aanstaande. Blijf dus up-to-date, en volg alvast ons officiële account @iPhoned.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.