iPhoned deelt uit: WIN een UE BOOM draadloze speaker!
Redactie

Om de lancering van de nieuwe versie van iPhoned te vieren, hebben we een UE BOOM speaker t.w.v. 200 euro verloot! Lees verder en kom erachter of je hebt gewonnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De nieuwe versie van iPhoned is een feit en dat moet gevierd worden! Daarom hebben we een UE BOOM speaker ter waarde van 200 euro verloot! Deze compacte en draadloze speaker is voorzien van bluetooth en een oplaadbare accu die ervoor zorgt dat je urenlang naar je favoriete muziek kunt luisteren. De UE BOOM is daarnaast vuil- en waterafstotend en heeft een fraai, onderscheidend design.

UE BOOM winnen

WINNAAR UE BOOM speaker

De winactie liep tot en met vrijdag 13 december 2013 (14:00 uur) en meedoen kon via de @iPhoned Twitter-pagina.

De winnaar van de UE BOOM speaker is uiteindelijk geworden… @Maite68! Ze heeft bericht van ons ontvangen en krijgt zo spoedig haar prijs thuisgestuurd. We wensen Maite veel plezier en zien haar uiteraard graag terug op iPhoned!

Lees alles over het vernieuwde iPhoned

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe versie van iPhoned. Vanaf vandaag is de site officieel live! Lees hier alles over het vernieuwde iPhoned.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.