iPhoned deelt uit: WIN een Logitech PowerShell Controller! – update
Gijs Ettes

In samenwerking met Logitech geeft iPhoned een toffe PowerShell iPhone-gamecontroller weg. Lees verder en kom erachter hoe je kunt winnen!

Onze goede voornemens voor 2014 zijn jou als lezer voorzien van het beste nieuws, de handigste tips, de beste apps en reviews van de nieuwste Apple-telefoons. Daarnaast belonen we ook dit jaar weer trouwe lezers met toffe prijzen!

Logitech PowerShell Controller

Logitech Powershell Controller winnenDit keer maak je kans op de Logitech PowerShell Controller, een iPhone-controller waarin je je iPhone 5, iPhone 5s of iPod touch (5e generatie) klikt om deze om te toveren tot een heuse handheld spelcomputer. Het accessoire heeft fijne fysieke knoppen en een ingebouwde 1500 mAh-accu die lang meegaat en je iPhone of iPod touch bovendien oplaadt. Handig!

Op dit moment zijn ruim 40 iOS 7-games compatibel met de Logitech PowerShell Controller, waaronder toppers als Asphalt 8, Bastion, LEGO The Lord of the Rings en LIMBO. Deze spellen profiteren optimaal van de d-pad, schouderknoppen en vier actieknoppen aan de voorzijde.

Daarbij voelt de PowerShell stevig, maar licht en comfortabel aan. De rubbere achterzijde die deels van reliëf is voorzien, zorgt ervoor dat de controller goed in de hand ligt. Daarnaast heb je gewoon toegang tot de functies van je iPhone, waaronder de volumetoetsen, powerknop en koptelefooningang.

Meedoen en winnen

Wil jij ook meedoen en kans maken op de Logitech PowerShell Controller? Dat kan heel eenvoudig door iPhoned te volgen op Twitter of Facebook en het actiebericht te retweeten of liken.

Deze winactie liep van 2 tot en met 10 januari 2014 (14:00 uur). Inmiddels is de winnaar bekend en graag feliciteren we… Joeri Vosters! Hij heeft inmiddels bericht ontvangen en krijgt zijn prijs zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.