Win een iPhone 5, we geven er een weg!
Redactie

Het duurt nog even voordat de nieuwe iPhone 5 in de winkels ligt, maar iPhoned.nl komt al met een geweldige iPhone 5 winactie. Wil je ook kans maken op het winnen van de nieuwste iPhone van Apple?

Schrijf je in voor de iPhoned.nl nieuwsbrief

iphone 5 winnenHet is heel simpel om mee te doen met de iPhone 5 winactie, want je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van iPhoned.nl. Daarmee doe je automatisch mee aan de loting.

Natuurlijk kan het toestel pas aan de winnaar worden overhandigd op het moment, dat de nieuwste Apple smartphone in Nederland beschikbaar is. De actie voor het winnen van een iPhone is overigens niet nieuw. Ook bij eerdere lanceringen van de nieuwste smartphone van Apple werd er een gloednieuw toestel verloot.

» Schrijf je in voor de iPhoned.nl nieuwsbrief

Sanne Terpstra heeft destijds de iPhone 4 gewonnen, Paulien Tabak werd de gelukkige winnares van de iPhone 4S.

Blijf op de hoogte van het laatste iPhone 5 nieuws

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van iPhoned.nl doe je niet alleen mee met de winactie, maar profiteer je ook van alle andere voordelen. Je blijft dan namelijk altijd op de hoogte van het laatste iPhone nieuws. Ook krijg je handige tips, kun je reviews bekijken en weet jij wat de beste iPhone acties zijn. De nieuwsbrief wordt maximaal één keer per week verzonden met interessante acties en nieuwtjes.

Maak ook kans om winnaar te worden en de nieuwste iPhone in je bezit te krijgen, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Janeth

  Ik zou graag de iphone 5 willen, omdat ik vind dat er hoop
  Apps erop kan doen en overal mn werk kan doen!!En goed
  Contact kan nemen naar de andere kant van de wereld(Australie)
  En jullie zullen veel van me verdienen omdat ik vaak daar naar
  toe beld!!! Ik ben benieuwd!!

 • Ik zou graag de iPhone 5 willen winnen, omdat ik die zeker niet nu kan betalen en erg duur is; 679 euro. Jammer..

 • joey

  ik zou graag de iphone 5 willen winnen, omdat ik nu die iphone 5 goed kan gebruiken voor school en werk ( studie )!!..

 • Diana

  Ik zou heel graag de iPhone 5 willen winnen, omdat de telefoon erg duur is, maar ik wel een een goede nieuwe telefoon goed kan gebruiken. In deze tijd is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste telefoons, aangezien allerlei applicaties en andere features alleen voor de nieuwste telefoons worden gemaakt.

 • Mervyn

  Ik wil heeeel graag en dan ook heeeel graag de iPhone 5.
  De iPhone is verschrikkelijk mooi, lekker groot en wat dunner.
  Lijkt me een leuk cadeautje: een gratis iPhone 5.

  De groeten 🙂

 • That’s me

  iiikkkkee wwwilll een iPhone 5 ommdatt ik dan mijnnn Samsung Galaxy S III de vuilnisemmer in kan mietereennn!!! Lekkuh puhhhh.

 • Peter

  Juist ja. De Iphone is overpriced tenzij je hem echt mooi vind. maar hij is niks niet beter dan een 4s. Ik zou hem zelfs niet nemen als ik een iphone 4 had. Er zit bijna geen verschil in en alle docking stations moeten vervangen worden vanwege een kleiner stekkertje. En als je een grote dunne telefoon wil zou ik een htc one x nemen. Die zijn ook nog eens razendsnel en kun je leuk aanpassen in de achtergronden enzo.

 • Daniel

  Ik zit zonder telefoon

 • Ik wil een iphone 5 winnen, omdat ik het denk te verdienen.

 • ivana

  Een iphone 5 is het beste van heel europ a