Win een iPhone 5, we geven er een weg!
Redactie

Het duurt nog even voordat de nieuwe iPhone 5 in de winkels ligt, maar iPhoned.nl komt al met een geweldige iPhone 5 winactie. Wil je ook kans maken op het winnen van de nieuwste iPhone van Apple?

Schrijf je in voor de iPhoned.nl nieuwsbrief

iphone 5 winnenHet is heel simpel om mee te doen met de iPhone 5 winactie, want je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van iPhoned.nl. Daarmee doe je automatisch mee aan de loting.

Natuurlijk kan het toestel pas aan de winnaar worden overhandigd op het moment, dat de nieuwste Apple smartphone in Nederland beschikbaar is. De actie voor het winnen van een iPhone is overigens niet nieuw. Ook bij eerdere lanceringen van de nieuwste smartphone van Apple werd er een gloednieuw toestel verloot.

» Schrijf je in voor de iPhoned.nl nieuwsbrief

Sanne Terpstra heeft destijds de iPhone 4 gewonnen, Paulien Tabak werd de gelukkige winnares van de iPhone 4S.

Blijf op de hoogte van het laatste iPhone 5 nieuws

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van iPhoned.nl doe je niet alleen mee met de winactie, maar profiteer je ook van alle andere voordelen. Je blijft dan namelijk altijd op de hoogte van het laatste iPhone nieuws. Ook krijg je handige tips, kun je reviews bekijken en weet jij wat de beste iPhone acties zijn. De nieuwsbrief wordt maximaal één keer per week verzonden met interessante acties en nieuwtjes.

Maak ook kans om winnaar te worden en de nieuwste iPhone in je bezit te krijgen, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.