Wiimote Music Controls: Je iPod bedienen met je WiiMote

Redactie
10 februari 2010, 19:29
1 min leestijd
Wiimote Music Controls: Je iPod bedienen met je WiiMote

Er wordt de laatste tijd veel gebruik gemaakt van BTStack. Deze modificatie uit Cydia breidt de bluetooth-functionaliteit van de iPhone erg uit. Een applicatie die pas geleden aan Cydia is toegevoegd is Wiimote Music Controls. Deze applicatie stelt je in staat een WiiMote te koppelen aan je iPhone om de iPod te bedienen.

Lees verder na de advertentie.

WiiMote aan de iPhone koppelen

Als je Wiimote Music Controls uit Cydia hebt gedownload is het niet moeilijk om je WiiMote aan de iPhone te koppelen. Je hoeft alleen maar de applicatie op te starten en gelijktijdig op de ‘1’- en ‘2’-knoppen van de WiiMote te klikken. Als het goed is zie je de WiiMote vanzelf in beeld verschijnen, en de applicatie zal vervolgens automatisch de afstandsbediening koppelen aan de iPhone.

Muziek bedienen met de WiiMote

Als de WiiMote eenmaal aan de applicatie is gekoppeld kan je gelijk beginnen. Door op de ‘A’-knop van de afstandsbediening te klikken kan je de muziek aanzetten. Je zet de muziek een nummer verder of terug met de pijltjes-knoppen, en harder en zachter met de plus- en min-knoppen. Met deze applicatie kan je je iPhone dus vanuit de keuken bedienen als het toestel in de woonkamer in een dock staat.

Wiimote Music Control is gratis te downloaden uit een standaard repo van Cydia.

Categorieën: Devices, Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen