Update WhatsApp komt met nieuw uiterlijk: dit gaat er veranderen

Piet-Jan Lentjes
13 mei 2024, 11:11
2 min leestijd
Update WhatsApp komt met nieuw uiterlijk: dit gaat er veranderen

WhatsApp gaat het uiterlijk van de app flink op de schop nemen in de volgende update. Dit gaat er (binnenkort) bij iedereen veranderen.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp krijgt nieuw uiterlijk: dit gaat er bij iedereen veranderen

WhatsApp komt weer met een update! En deze keer gaat het uiterlijk veranderen. Het eerste dat je misschien opvalt is de groene knop (met de plus) rechtsboven in het Chats-overzicht.

Daarnaast is ook het sturen van foto’s of je locatie anders. Je krijgt nu niet meer een heel scherm vol met opties, maar een klein (soort van) pop-up venster waar je een keuze kunt maken. Volgens WhatsApp maakt deze nieuwe manier het sturen van foto’s en video’s makkelijker.

instellingen whatsapp

Een andere verandering zie je in de Instellingen van WhatsApp. Daar waar je eerst een bonte verzameling had van kleurrijke icoontjes, vormen de opties nu meer een geheel. Sowieso is het uiterlijk van WhatsApp met deze update wat meer groen geworden en is de look van sommige icoontjes ook nog wat onder handen genomen.

Dit is wanneer de update voor WhatsApp komt

Je hoeft niet heel lang meer te wachten op de update van WhatsApp met het bijgewerkte uiterlijk. Het is zelfs mogelijk dat je de update inmiddels al hebt. Zo niet, dan kun je nog even checken of de update voor je klaar staat.

Dat doe je door de App Store te openen op je iPhone. Vervolgens tik je op je afbeelding rechtsboven. Veeg het venster omlaag en werk de apps bij als je de optie krijgt.

Staat er nog geen update van WhatsApp voor je klaar met het nieuwe uiterlijk? Dan moet je nog even wachten. WhatsApp rolt de update binnenkort naar iedereen uit. Dus heel lang zal het niet meer duren.

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bron: WhatsApp
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu