Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

WhatsApp brengt oude statusfunctie terug als WhatsApp Tagline

Lars Paijmans
24 februari 2017, 16:37
1 min leestijd
WhatsApp brengt oude statusfunctie terug als WhatsApp Tagline

Met de komst van het Snapchat-achtige WhatsApp Status verdween de ouderwetse statusbalk uit de chatdienst. Heel lang hoefden we hem niet te missen, want met de volgende update keert de functie terug onder een andere naam: WhatsApp Tagline.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp Tagline duikt op in bèta

Jarenlang had je met de statusbalk een manier om een regel tekst onder je gebruikersnaam te zetten. Deze verdween deze week met de komst van WhatsApp Status. Een gloednieuwe functie die vooral aan Snapchat en Instagram Stories doet denken.

WhatsApp Tagline

WhatsApp Status blijft uiteraard bestaan, maar WhatsApp zet met de eerstvolgende iOS-update wel een stapje terug. In de vorm van de WhatsApp Tagline kun je binnenkort weer een tekstje onder je naam zetten. Handig als je bijvoorbeeld in een bespreking zit.

De WhatsApp Tagline-functie dook op via Twitter-account WABetaInfo. Deze account lekt wel vaker nieuwe functies die in de code van de WhatsApp-bèta’s opduiken. Hoewel Tagline al in de bèta zit, is het nog niet duidelijk wanneer de functie voor iedereen beschikbaar komt.

WhatsApp Status verscheen deze week en introduceert een van de grootste nieuwe functies in lange tijd. Met een Status maak je een foto of video die je direct met meerdere contactpersonen kunt delen. De Status bewerk je met tekeningen, tekst of emoji en verdwijnt automatisch weer na 24 uur.

https://twitter.com/WABetaInfo/status/835135467167363072

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Bron: WABetaInfo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen