‘WhatsApp voor iOS 7 is bugvrij’

Roel van Hout
7 oktober 2013, 7:30
1 min leestijd
‘WhatsApp voor iOS 7 is bugvrij’

Voor sommige apps duurt het wat langer voor ze een make-over voor iOS 7 krijgen. WhatsApp voor iOS 7 is er daar één van, al lijkt de update niet heel lang meer op zich te gaan laten wachten.

Lees verder na de advertentie.

Twitter-gebruiker @0xmaciln, die in september enkele screenshots van de nieuwe release deelde, liet gisteren weten dat er wat hem betreft geen fouten meer in de aankomende update zitten.

Let op: Pektas is één van meerdere WhatsApp-betatesters, dus de kans bestaat dat er nog wel foutjes in het programma zitten die door anderen worden opgespoord. Aan de andere kant zullen de grote fouten en zaken die totaal niet werken inmiddels zijn verholpen, dus een release is sowieso dichterbij.

Whatsapp voor iOS 7 lijkt met name een uiterlijke update

Op basis van de eerder gelekte screenshots lijkt WhatsApp voor iOS 7 geen grote interne veranderingen te gaan krijgen. Logisch ook wel, want de iOS-versie moet natuurlijk nog wel kunnen samenwerken met de andere versies van de software. Hoe dan ook, als het goed is past WhatsApp dus binnenkort weer helemaal op je iPhone. We houden het nauwlettend in de gaten!

Categorieën: Geruchten, iOS
Thema: WhatsApp

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen