‘WhatsApp gaat groepsbellen mogelijk maken’

Wouter Nijsen
16 oktober 2017, 12:34
1 min leestijd
‘WhatsApp gaat groepsbellen mogelijk maken’

Volgend jaar wordt mogelijk groepsbellen toegevoegd aan WhatsApp. Hierdoor kun je met meerdere mensen tegelijk praten, iets wat met bijvoorbeeld Facebook Messenger al wel kan.

Lees verder na de advertentie.

Groepsbellen WhatsApp

Dat schrijft WABetaInfo, een website die eerder onaangekondigde WhatsApp-functies ontdekte en het vaak bij het juiste eind had. De website meldt enkele aanwijzigingen te hebben gevonden, al zou er in de code van WhatsApp nog niets zichtbaar zijn. De functie zou ergens volgend jaar worden uitgerold. Er is echter nog geen specifieke informatie over de release beschikbaar.

Wel wordt het binnenkort waarschijnlijk mogelijk om verstuurde WhatsApp-berichten in te trekken. Verstuur je een appje waar je later spijt van hebt, of wil je een bericht achteraf anders formuleren, dan kun je het gewoon verwijderen. De ontvanger krijgt dan de melding ‘This message was deleted’ te zien. Op dit moment kun je berichten al wel verwijderen uit het gesprek, maar die blijven gewoon voor de ontvanger zichtbaar.

Groepsbellen zou een logische toevoeging aan WhatsApp zijn, aangezien het al een tijdje mogelijk is om met de app telefoongesprekken te voeren. Bovendien kunnen we sinds vorig jaar videobellen met de app. Met Messenger, de chat-app van WhatsApp-eigenaar Facebook, kunnen gebruikers wel in grotere groepen met elkaar bellen.

Lees meer over WhatsApp

Bron: WABetaInfo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu