Welkom op het volledig vernieuwde iPhoned!

Roel van Hout
28 november 2013, 12:07
3 min leestijd
Welkom op het volledig vernieuwde iPhoned!

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het volledig vernieuwde iPhoned. Vanaf vandaag is de site officieel live!

In alle eerlijkheid waren wij er net zo erg als jullie aan toe. Want iPhoned piepte en kraakte: we hadden het oude beest tot het uiterste gedreven en het was de hoogste tijd voor een flinke opknapbeurt. En niet alleen voor de schermen, ook daarachter – want hoewel jullie niet in de coulissen kunnen kijken, hebben we een en ander zo ingericht dat jullie daar aan de voorkant enorm veel plezier van zullen gaan hebben!

Om je een beetje wegwijs te maken op het nieuwe iPhoned, hebben we hieronder de belangrijkste veranderingen en vernieuwingen voor je op een rij gezet. Lezen jullie mee?

  1. Vernieuwde voorpagina
  2. Koopsectie met de beste iPhone deals
  3. De beste apps, voor jou geselecteerd
  4. Handige tips voor elke iPhone-gebruiker
  5. Reviews van alle iPhones
  6. De belangrijkste thema’s uitgelegd
  7. Alle informatie over je favoriete iPhone

Vernieuwde voorpagina

vernieuwde iPhoned site

Zoals het hoort op een site over de iPhone, vind je op de voorpagina natuurlijk het laatste nieuws en de leukste apps, gesorteerd op volgorde van verschijning. Zaken die wat ons betreft net wat meer aandacht verdienen, vind je bovenaan in de sectie Uitgelicht. Daarnaast werken we vanaf nu met trending topics, die we geheel in Apple-stijl Spotlights noemen: populaire iPhone-modellen en apps, maar ook belangrijke en actuele thema’s worden hier op een rijtje gezet. Zo weet je altijd wat er speelt!

Koopsectie met de beste iPhone-deals

Ook de koopsectie is geheel opnieuw ingericht. Op de oude site kon je wellicht door de bomen soms het bos niet meer zien, maar dat is geheel verleden tijd: vanaf nu kies je een iPhone-model, waarna je direct wordt doorverwezen naar de beste iPhone aanbiedingen van dit moment. Tevens vind je hier een top 10 van beste deals. Mocht je nog twijfelen of het iPhone-model van je keuze wel bij je past, geen zorgen: op dezelfde pagina voorzien we je van gepast advies.

De beste apps, voor jou geselecteerd

Apps vernieuwde iPhoned

Niet zo geïnteresseerd in nieuws, maar wel in de beste apps? Dan zit je op de Apps-pagina helemaal goed. Iedere app die op de voorpagina wordt besproken, verschijnt ook hier. Zo hoef je je niet druk te maken dat je overzicht wordt vervuild met het zoveelste gerucht over een nieuwe iPhone, maar kun je onmiddellijk kijken welke apps de moeite waard zijn.

Handige tips voor elke iPhone-gebruiker

Apple maakt er een sport van zo min mogelijk over de iPhone uit te leggen: het gaat om het ontdekken van het apparaat. Dat werkt zo intuïtief dat je het snel onder de knie lijkt te hebben, maar natuurlijk zijn er nog een hoop verborgen functies die je niet 1-2-3 opmerkt. Wij hebben de iPhone en iOS binnenstebuiten gekeerd om jullie te voorzien van de beste en handigste tips voor het gebruik van je iPhone!

Reviews van alle iPhones

iPhone 5C uitvoeringen vernieuwde iPhoned

Natuurlijk verschijnen er niet iedere maand nieuwe iPhones, maar als er een nieuw model is, dan doen we er natuurlijk alles aan om zo snel mogelijk ons oordeel over het toestel te vellen. Hiervoor kun je terecht op de Reviews-pagina. Ook testen we van tijd tot tijd accessoires, zodat je precies weet welk hoesje of welke headset het overwegen waard is.

De belangrijkste thema’s uitgelegd

Onder Spotlights staan alle belangrijke thema’s op het gebied van de iPhone op een rij. De belangrijkste vind je, zoals hierboven besproken, ook op de voorpagina.

Alle informatie over je favoriete iPhone

Per iPhone hebben we een speciale pagina ingericht met de belangrijkste informatie over het toestel. Wat zijn speciale features en wat kan de telefoon allemaal? Ook vind je hier snelkoppelingen naar ons oordeel per iPhone en veelgestelde vragen over ieder model. Zo weeg je gemakkelijk voor jezelf af welk model het beste bij jou past.

Voilà: het nieuwe iPhoned in een notendop! We hopen dat je veel gemak zult ondervinden van alle vernieuwingen en hopen je uiteraard vaak terug te zien!

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen