‘Weinig iPhone 5S-exemplaren door productieproblemen vingerafdrukscanner’

Wouter Nijsen
12 augustus 2013, 15:24
1 min leestijd
‘Weinig iPhone 5S-exemplaren door productieproblemen vingerafdrukscanner’

Er komen wellicht weinig iPhone 5S-exemplaren in de winkels te liggen bij de lancering die hoogstwaarschijnlijk begin dit najaar gaat plaatsvinden, dit vanwege productieproblemen met de vingerafdrukscanner.

Door deze productieproblemen zouden er volgens DigiTimes slechts 3 tot 4 miljoen units van de iPhone 5S beschikbaar zijn bij een mogelijke lancering dit najaar, terwijl er eerst 10 miljoen exemplaren werden verwacht.

Apple-ceo Tim Cook heeft echter al eens gezegd dat dit soort geruchten altijd met een flinke korrel zout moeten worden geworden genomen, omdat een productietraject erg ingewikkeld is. Dit houdt in dat er wellicht een leverancier is die zijn quota’s niet gaat halen, maar dat Apple daar best een alternatief voor kan hebben.

iPhone 5S krijgt saffieren homeknop zonder rechthoek

iphone-5-home-buttonVandaag ging online ook het bericht rond dat het karakteristieke rechthoekje gaat verdwijnen van de homeknop, dit vanwege de introductie van de vingerafdrukscanner die nu vrijwel zeker is. De vernieuwde homeknop zal ook van saffier zijn, in tegenstelling tot het gebruikelijke plastic.

Zondag werd bekend dat de nieuwe iPhones op 10 september worden gepresenteerd, al heeft Apple de presentatie nog niet officieel aangekondigd. Het is te verwachten dat op die datum de iPhone 5S – de opvolger van de iPhone 5 – en de iPhone 5C worden aangekondigd. De iPhone 5c is de meest waarschijnlijke naam voor Apples goedkope iPhone.

Wil je alles lezen over wat er de afgelopen maanden allemaal bekend is geworden over de goedkope iPhone en iPhone 5S? Lees dan ons overzicht!

Categorieën: Devices, Geruchten
Spotlights: Tim Cook, Touch ID
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's