Weer rechtzaak voor Apple: Haarscheurtjes
Redactie

De New Yorker Avi  Kotschitzki heeft geclaimd dat Apple voor de launch van de iPhone 3G al wist dat er na langdurig gebruik van het toestel haarscheurtjes zouden ontstaan. Deze haarscheurtjes waren vooral een aantal dagen na de launch een groot dilemma.

Ook heeft Kotschitki nog wat te klagen over de 3G-functie: Volgens Avi zou Apple namelijk al voor het uitbrengen van de iPhone weten dat het AT&T netwerk te slecht zou werken voor de iPhone 3G.

Apple heeft zoals gewoonlijk nog geen reactie op de aanklacht gegeven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • martin

  haarscheurtjes? Heb ik iets gemist?

 • robert

  jup, er is weer iemand die opstaat voor de rechten van de consument! vraag me alleen af of het zin heeft en of die scheurtjes niet door eigen toe doen ontstaan…

 • Harm

  Haarscheurtjes ontstaan door het niet goed “gemaakte” plastic. In het procedee is iets fout gegaan. Een zeer oud probleem. Gek dat iPhone met al zijn technologie daar geen antwoord op weet. Je moet waarschijnlijk toch ergens op bezuinigen zullen ze gedacht hebben.

 • We hebben het over een toestel van ong. 800euro.
  wij verwachten ook dat het toestel ook goed getest is.
  maar apple doet maar wat heb ik het gevoel.
  wij als klant, krijgen terug dat de software regelmatig vast loopt.
  dit is mijn 3e iPhone de rest is allemaal kapot gegaan of de hardware zat erin los dat alles rommelde nu zie ik een heel klein haar scheurtje.
  maar heb nu eindelijk een fijne iPhone.
  Dit is een haarscheurtje:
  http://tweakers.net/ext/i/1217448550.jpg