Wéér problemen met de iOS-wekker
Redactie

De iPhone kwam een aantal weken negatief in het nieuws door de wekker-applicatie. Deze herkende namelijk niet automatisch dat de zomertijd was ingegaan. Inmiddels heeft Apple iOS 4.3 uitgebracht, maar de problemen zijn nog niet opgelost. In Amerika is de zomertijd namelijk deze week ingegaan, en veel gebruikers klagen nog steeds over de wekker van de iPhone.

Wekkers gaan niet op tijd af

Door de problemen in het besturingssysteem van de iPhone gaan de ingestelde wekkers van iPhones niet af in de week dat de zomertijd ingaat. Althans, niet op de tijd dat ze eigenlijk af horen te gaan. De ingestelde wekkers gaan namelijk in die week nog af op de oude tijd. Dit is als gebruiker niet te verhelpen, en dus zal je elke avond handmatig een wekker moeten instellen om op tijd wakker te worden.

Apple heeft al meerdere malen laten weten dat de problemen zichzelf oplossen na verloop van tijd. Na een dag of vijf zal de software de zomertijd helemaal doorvoeren in het systeem, waardoor de wekkers weer op de juiste tijd zullen gaan rinkelen.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.