Wéér 20 nieuwe levels voor ‘Slice It!’
Redactie

De ontwikkelaars van ‘Slice It!’ zijn de afgelopen tijd druk bezig met hun applicatie. Vandaag is namelijk alweer een update in de App Store verschenen. Deze update brengt 20 nieuwe levels naar de applicatie. Het totaal aantal levels in de game is nu opgelopen naar precies ‘180’. Als je het spel voor het eerst gaat spelen, heb je dus aardig wat speeltijd voor de boeg.

Slice It!

Slice It! is een applicatie waarbij je figuren in gelijke stukken moet verdelen. Je krijgt bij elk level een aantal stukken én een aantal sneden gegeven. Met precies het gegeven aantal sneden moet je precies het gegeven aantal stukken snijden om het level te behalen. Een voorwaarde is wel dat alle stukken ongeveer even groot zijn.

Het puzzelspel begint eenvoudig. Je bent binnen een aantal minuten door de eerste 20 levels heen. Pas vanaf dat moment begint het spel eigenlijk. De moeilijkheidsgraad stijgt dan namelijk erg snel. Als je niet meer weet hoe je verder moet, kan je een hint gebruiken. Deze hint vertelt je waar je je eerste snede moet maken. Hierdoor kan je gemakkelijker de oplossing verzinnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.