Weekoverzicht iPhone nieuws week 52 2010

Redactie
2 januari 2011, 11:05
2 min leestijd
Weekoverzicht iPhone nieuws week 52 2010

Op het gebied van de iPhone zijn er continu veranderingen aan de gang. Dat zorgt ook voor veel nieuws. Heb je vorige week niet al het nieuws kunnen bijhouden? Lees je dan vlug bij met het nieuwsoverzicht van week 52 (26 december 2010 – 2 januari 2011).

iTunes 12 dagen

Op tweede kerstdag, 26 december, ging de jaarlijkse weggeefactie van Apple weer van start. Het betreft de ’12 dagen cadeaus’ actie. Elke dag is er een iTunes product (film, muziek of applicatie) gratis. De actie loopt van 26 december 2010 tot 6 januari 2011, om van de gratis dingen te kunnen profiteren moet je de gelijknamige applicatie ’12 dagen cadeaus’ installeren.

De lijst van de cadeaus is overigens al uitgelekt, wil je die zien lees dan ons bericht.

iPhone uit handel door China?

China heeft deze week ook bekend gemaakt dat het minder metalen gaat uitvoeren naar het buitenland. En laat China nou nét de metalen bezitten die Apple in haar iPhone gebruikt. Misschien betekent de flinke daling van die metalen het einde van de iPhone? Wordt vervolgd….

Rubyra1n

De ontwikkelaar ‘geohot’ heeft al voor diverse goede jailbreaks gezorgd. Maar hij is ook vaak gestopt omdat hij onder andere vervelende e-mailtjes krijgt van opdringerige mensen. Maar tóch is hij weer vaak teruggekomen. Het gerucht gaat nu dat zijn nieuwe jailbreaksoftware ‘Rubyra1n’ gaat heten, want hij heeft een domeinnaam geregistreerd.
rubyra1n

Skype 3.0

Skype heeft een nieuwe versie van haar iPhone en iPad applicatie uitgebracht. De belangrijkste verandering is dat je kan videobellen! De apparaten zonder camera kunnen wel beelden ontvangen, maar niet verzenden.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

Gratis via App Store

iPhone alarm

Echt een ‘hot-topic’. De iPhone heeft namelijk  wederom problemen met de klok in de software. Het alarm van de iPhone gaat namelijk van 1 januari tot 3 januari niet af. Oplossing is om het alarm in te stellen als een ‘terugkerend’ alarm, dan doet hij het namelijk wél.

Dit waren de belangrijkste highlights van week 52. De bedoeling is dat er elke week een weekoverzicht komt, maar op welke dag?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's