Weekoverzicht iPhone nieuws week 1 2011
Redactie

Op het gebied van de iPhone zijn er continu veranderingen aan de gang. Dat zorgt ook voor veel nieuws. Heb je vorige week niet al het nieuws kunnen bijhouden? Lees je dan vlug bij met het nieuwsoverzicht van week 1 (2 januari 2011 – 9 januari 2011)

Update RedSn0w, one-click boot

Goed nieuws voor de mensen die een untethered jailbreak hebben. Met een untethered jailbreak moet je altijd een computer gebruiken om je gejailbreakte iPhone op te starten. Dit wordt minder moeizaam door een update van RedSn0w, je hoeft maar een kleine stap te verrichten. Meer info op het blog van Dev Team.

T-Mobile raadt netwerkradar aan

T-Mobile is vaak in het nieuws vanwege slechte verbindingen bij 3G. Dit telecombedrijf wil zelf alles verbeteren, maar daarvoor hebben ze hulp nodig. Ze raden daarom de gratis app netwerkradar aan, hiermee kan je meteen een foutmelding sturen naar T-Mobile. Deze gegevens kunnen zij dan gebruiken om het internet beter te maken.

Apple verwijdert iPhone 5 video

Op internet dook een video op van de mogelijke iPhone 5. Deze heeft Apple echter van YouTube aflaten halen. Grote kans dus dat ‘ie echt was. Apple heeft trouwens wel eens eerder gehad dat de iPhone eerder uitlekte dan de lancering, denk maar aan de iPhone 4 die gestolen was door een site.

Mac app store online

Apple heeft sinds deze week niet alleen voor de iPhone, iPod en iPad een app store, maar ook voor de computers. Deze online softwarewinkel bevat gratis software en betaalde programma’s. Bij de nieuwste versie van Mac OS X kunnen ze meteen worden geïnstalleerd zonder dat de gebruiker veel moeite hoeft te doen. Veel applicaties die verkrijgbaar zijn voor de iPhone, zijn ook beschikbaar voor desktop in de mac app store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.