watchOS 9 bèta 5 is uit voor ontwikkelaars: wat zijn de nieuwe functies?

Piet-Jan Lentjes
9 augustus 2022, 15:01
2 min leestijd
watchOS 9 bèta 5 is uit voor ontwikkelaars: wat zijn de nieuwe functies?

Apple heeft weer een nieuwe update van watchOS 9 voor ontwikkelaars uitgebracht. iPhoned vertelt je wat er nieuw is in de bèta 5 van watchOS 9.

Lees verder na de advertentie.

watchOS 9 bèta 5 voor ontwikkelaars

Jammer genoeg lijkt het erop dat Apple geen grote veranderingen heeft doorgevoerd in de bèta 5 van watchOS 9 voor ontwikkelaars. De update is vooral uitgebracht om problemen op te lossen en kleine software-updates toe te passen.

Toch gaat er straks behoorlijk veel veranderen wanneer iedereen aan de slag kan gaan met watchOS 9. Er komen nieuwer wijzerplaten en er komen updates voor de ECG-app en om je slaap bij te houden.

watchos 9

Ook de app Work-out gaat behoorlijk wat nieuwe functies krijgen. Er zitten verbeteringen in voor hardlopers en zwemmers. Ook fans van triatlons gaan met watchOS 9 een paar leuke functies krijgen.

watchOS 9 installeren: dit heb je nodig

Om straks watchOS 9 te installeren heb je een Apple Watch Series 4 of hoger nodig. Jammer genoeg betekent watchOS 9 het einde voor de ondersteuning van de Apple Watch Series 3.

Heb je nog een Apple Watch Series 3? Of heb je altijd al een Apple Watch willen kopen? Lees dan het artikel ‘Apple Watch kopen in 2022‘ en check onze Apple Watch prijsvergelijker.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Bèta 5 van iOS 16

Ook de nieuwste bèta van iOS 16 is verschenen. Daarin heeft Apple wel een aantal nieuwe functies gestopt. Een van de grootste veranderingen is een oude bekende, want het is weer mogelijk om het batterijpercentage bovenaan het scherm in de statusbalk te plaatsen. Wil je weten wat er nog meer nieuw is in bèta 5 van iOS 16? Lees dan onderstaand artikel even door!

Lees meer: iOS 16 bèta 5 is uit (en dit zijn alle nieuwe functies)

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu