WatchOS 9 lost vervelend batterijprobleem op van de Apple Watch

24 juni 2022, 9:42
2 min leestijd
WatchOS 9 lost vervelend batterijprobleem op van de Apple Watch

Het is nog even wachten, maar de release van watchOS 9 komt steeds dichterbij. Vooral wanneer je een Apple Watch Series 4 of Apple Watch Series 5 hebt is er nu goed nieuws. Apple lost in watchOS 9 namelijk een vervelend batterijprobleem op.

Lees verder na de advertentie.

Apple lost batterijprobleem op in watchOS 9

Bezitters van een Apple Watch Series 4 of een Apple Watch Series 5 hebben nu een extra reden om uit te kijken naar de update. Apple lost namelijk een vervelend batterijprobleem op in watchOS 9.

batterij maximumcapaciteit

Bij deze twee Apple Watches wordt de batterijconditie niet goed weergegeven. Hieronder valt ook de maximumcapaciteit van de batterij in je Apple Watch. In de beschrijving van de tweede watchOS 9-bèta voor ontwikkelaars staat beschreven dat de maximumcapaciteit van de batterij wordt verbeterd.

Dit staat specifiek genoteerd voor de Apple Watch Series 4 en Apple Watch Series 5. Verder is te lezen dat de update naar watchOS 9 automatisch de capaciteit van de batterij kalibreert.

Lees meer: Deze Apple Watches kunnen watchOS 9 downloaden

Nieuw in watchOS 9

WatchOS 9 lost niet alleen het batterijprobleem op. Er komen ook veel andere verbeteringen aan. Vooral sporters krijgen met watchOS 9 er een heleboel functies bij. Zo wordt er tijdens het rennen meer metingen uitgevoerd en geeft de Apple Watch onder andere of je harder (of zachter) moet lopen om je doel te bereiken.

Ook interessant: WatchOS 9 is de beste update voor sporters (en dit gaat er veranderen)

WatchOS 9 kan je ook tijdig waarschuwen voor een hartritmestoornis en de Slaap-app heeft verbeteringen gekregen. Ook zijn er weer enkele nieuwe wijzerplaten toegevoegd.

WatchOs 9 rennen

Apple Watch kopen

Heb je een Apple Watch Series 5, een Apple Watch Series 4 of zelfs nog ouder? En wil je eigenlijk een nieuwe? Lees dan het artikel ‘Apple Watch kopen‘ door en check onze Apple Watch prijsvergelijker.

De Apple Watch Series 7 is op dit moment het nieuwste model. De Apple Watch SE. heeft het uiterlijk van de Apple Watch Series 6 en Apple Watch Series 7, maar mist een paar functies. Hierdoor is hij wel goedkoper.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw

€ 399,-

Bekijk prijzen

Refurbished

€ 220,99

Bekijk prijzen
Apple Watch SE

Apple Watch SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw

€ 249,99

Bekijk prijzen

Refurbished

€ 224,99

Bekijk prijzen

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Via: iMore
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu