watchOS 6.2.5 downloaden: nieuwe Pride-wijzerplaten nu beschikbaar

Apple heeft de watchOS 6.2.5-update officieel uitgebracht voor de Apple Watch. De update komt met nieuwe wijzerplaten in de vorm van regenboogvlaggen en neemt ook wat bugfixes met zich mee. Zo kun je hem downloaden op jouw horloge.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

WatchOS 6.2.5 downloaden op Apple Watch

Iedereen kan vanaf nu de watchOS 6.2.5-update downloaden op zijn Apple Watch. De versie bevat geen nieuwe functies, maar komt wel met twee wijzerplaten. Het gaat om regenboogvlag-wijzerplaten die zijn toegewijd aan de Pride-maand die in juni van start gaat. Daarnaast zijn er ook wat andere wijzerplaten in een regenboogkleurig jasje gestoken. Naast de nieuwe wijzerplaten komt de update met enkele probleemoplossingen. Apple vertelt niet welke dit precies zijn.

watchos 6.2.5 downloaden

WatchOS 6.2.5 installeren op je Apple Watch in 5 stappen:

  1. Plaats je Apple Watch op de oplader in de buurt van je iPhone;
  2. Open de Watch-app op je iPhone;
  3. Tik op Algemeen;
  4. Kies ‘software-update’;
  5. Wacht tot de update in beeld verschijnt en begin met downloaden.

Eerder vandaag onthulde Apple ook al nieuwe bandjes voor de Apple Watch. Deze bandjes zijn eveneens volledig in stijl van de Gay Pride. Om je horloge nog beter te laten ogen, kun je bij deze bandjes een bijpassende wijzerplaat kiezen. In dit geval loopt de regenboog van de band door op het schermpje. Je kan natuurlijk ook creatief zijn en kiezen voor een een van de mogelijke variaties.

Definitieve iOS 13.5-versie voor ontwikkelaars

Naast de watchOS-update bracht Apple vandaag ook de definitieve iOS 13.5-update uit voor ontwikkelaars. Deze wordt waarschijnlijk over korte tijd gelanceerd voor alle iPhones. Deze update brengt nieuwe functies als locatietracking voor coronabestrijding. Wanneer de nieuwe versie uitrolt, lees je dat natuurlijk meteen op iPhoned.

Schrijf je in voor onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wil je nog makkelijker onze artikelen bekijken, download dan de gratis iPhoned-app in de App Store.

Lees het laatste nieuws over watchOS 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.