Deze 4 functies brengt watchOS 4.3 naar de Apple Watch

Lars Paijmans
29 januari 2018, 15:21
2 min leestijd
Deze 4 functies brengt watchOS 4.3 naar de Apple Watch

watchOS 4.3 komt eraan, en net als iOS 11.3 introduceert deze update meer nieuwe functies dan je van een ‘0.3-versie’ verwacht. We zetten ze op een rij.

Lees verder na de advertentie.

watchOS 4.3 functies onthuld

Nu de eerste ontwikkelaarsbèta van watchOS 4.3 er is, weten we meer over de nieuwe functies die de update toevoegt aan de Apple Watch. Er zal zoals altijd geen publieke bèta verschijnen, dus moeten niet-ontwikkelaars wachten tot de publieke release van watchOS 4.3 in deze lente.

watchOS 4.3 functies

1. Apple Music bibliotheek op de Watch

Uitgebreide muziekbediening is terug van weggeweest in watchOS 4.3. Aan Apple Music wordt een nieuw onderdeel toegevoegd met ‘Op deze iPhone’, zodat je snel ziet welke muziek er op welk apparaat staat. Hierdoor kun je ook muziek op je iPhone afspelen via je Watch. Een grote verbetering ten opzichte van het huidige watchOS, waarin je alleen nummers kunt skippen en pauzeren.

2. Activiteit op de Siri-wijzerplaat

De Siri-wijzerplaat is nieuw in watchOS 4 en wordt verder uitgebreid. Voortaan laat de wijzerplaat ook de Activiteit-app zien, zodat je met een blik op je pols ziet hoe ver je bent in het behalen van je dagdoelen. Laten we hopen dat dit een voorbode is op watchOS 5, want we zouden het liefst nog veel meer apps aan dit overzicht toevoegen.

watchOS 4.3 functies

3. Nightstand nu ook in portretstand

Gebruik je de Apple Watch als wekker, dan komt deze upgrade van de Nightstand-modus als geroepen. Vanaf watchOS 4.3 kun je de Apple Watch ook in portretstand opladen om deze functie te activeren. Een verschil met hoe het nu gaat, waarbij het op zijn kant leggen van de Watch verplicht is om deze nachtmodus te activeren.

4. Nieuwe oplaadanimatie

Een laatste kleine watchOS 4.3-verbetering is een nieuwe animatie. Deze verschijnt automatisch in beeld als je de Apple Watch op een oplader legt. WatchOS 4.3 verschijnt deze lente en werkt op alle Apple Watch-modellen. Wil jij als eerste weten wanneer je de update zelfs kunt installeren op met deze functies aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de iPhoned-app en wij doen de rest.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu