Wat is My T-Mobile en hoe kan ik dat gebruiken?
Redactie

Nu er een nieuwe iPhone uit is, is er ook een grote nieuwe groep T-Mobile klanten. Veel nieuwe klanten weten ook niet dat T-Mobile een pagina heeft met de naam: My T-Mobile. Deze sectie op de site is speciaal voor T-Mobile klanten. Hier kunnen ze hun abonnement aanpassen, zien hoe het met de inhoud van je abonnement staat, sms versturen en gegevens wijzigen. Vodafone heeft dit ook maar veel klanten weten niet van het bestaan van deze dienst af.

Account aanmaken

Een account aanmaken doe je door naar sectie op de website van T-Mobile te gaan. Daar klik je op registreren en dan moet je je gegevens invoeren. Door je e-mail adres en daarna je telefoonnummer te bevestigen kan je gebruik gaan maken van je account. Daar kan je het e-mail adres nogmaals bevestigen en kan je gaan uitzoeken wat daar allemaal te vinden is!

Belstatus op de iPhone bekijken

Op de iPhone zijn er meerdere applicaties waarmee je je belstatus kan checken. De applicatie die het meest gedownload is, is Belstatus. Deze applicatie kost €0,79 en kan in het applicatie icoon aangeven hoeveel belminuten je nog hebt. Je ziet alles wat je ook op My T-Mobile ziet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.