Wanneer komt de iPhone 5 naar Nederland?
Redactie

Onder de iPhone liefhebbers stijgt de spanning langzaam, want de nieuwe iPhone 5 laat niet lang meer op zich wachten. Er wordt al algemeen vanuit gegaan dat de nieuwste smartphone op 12 september gepresenteerd zal worden.

Verkoop iPhone 5

Met de verwachte presentatie van de nieuwe iPhone van Apple zal de verkoop in de Verenigde Staten op 21 september 2012 losbarsten. Dat vermoeden wordt onder meer gesterkt doordat er bij een aantal providers in Amerika, zoals bij Verizon, voor de werknemers als een vakantiestop is afgekondigd. Dat de providers een vakantiestop invoeren voor de lancering van de nieuwe smartphone is niet vreemd. Het personeel zal het bij de start van de verkoop op 21 september namelijk enorm druk krijgen.

iPhone 5 in Nederland

Met de verkoopstart op 21 september in de Verenigde Staten zal het niet lang meer duren voordat de iPhone 5 ook in Nederland verkrijgbaar is. De Europese uitrol zal in oktober van start gaan, waarbij het in de lijn der verwachting ligt dat Nederland en België als een van de eerste landen aan de beurt zullen zijn. De vermoedelijke datum van de start van de verkoop van de nieuwe smartphone van Apple in Nederland is 5 oktober 2012. Dat is vanaf nu gerekend nog welgeteld nog geen zes weken.

Houd het laatste nieuws over de iPhone 5 in de gaten.

Inmiddels is de iPhone 5 al weer langer dan 1 jaar te koop in Nederland en wordt hij steeds goedkoper door de komst van de iPhone 5S en 5C. Wil je een iPhone 5 kopen? Bekijk an hier de meest actuele iPhone 5 aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.