WSJ zegt: iPhone 5S-vingerafdrukscanner bevestigd
Wouter Nijsen

Maandag stond de iPhone 5S-vingerafdrukscanner al in een Chinees promotiedocument voor de nieuwe iPhone. The Wall Street Journal zegt het nu zeker te weten: die vingerafdrukscanner komt er.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

touch id sensorDe geruchten over een vingerafdrukscanner in de homeknop van de iPhone 5S doen al maanden de ronde. Er zijn verwijzingen naar gevonden in de bètaversies van iOS 7, vermeende verpakkingen van de iPhone 5S toonden een vernieuwde homeknop met zilveren ring eromheen en maandag toonde een gelekt promotiedocument alle nieuwe functies van de iPhone 5S, waaronder die vingerafdrukscanner dus.

iPhone 5S met “Touch ID sensor”?

The Wall Street Journal doet hier nog een schepje bovenop, en beweert stellig dat Apples nieuwe topmodel inderdaad over een vingerafdrukscanner zal bezitten. Een gelekte handleiding die door een Franse site is opgedoken, beweert daarnaast dat de nieuwe functie ‘Touch ID sensor’ gaat heten.

iPhoned doet dinsdagavond live verslag van het Apple-evenement waarop we waarschijnlijk de nieuwe iPhone 5CiPhone 5SiOS 7 en misschien wat andere verrassingen gaan zien. Als je je toevallig afvraagt wat we precies gaan doen, moet je zeker onze lijst met veelgestelde vragen over de Apple Keynote even lezen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan meteen kans op een iPhone 5C!

iphone 5c mockup

Via: The Verge & Martin Hajek (conceptfoto’s)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.