Apple ziet iPod Touch als spelcomputer

Redactie
10 september 2009, 15:25
1 min leestijd
Apple ziet iPod Touch als spelcomputer

Na de keynote van gisteren was er nog een korte Q&A. In een Q&A worden vragen gesteld door aanwezigen aan de sprekers. Tijdens deze vragenronde werd de volgende vraag gesteld: ‘Waarom is de nieuwe iPod Touch niet van een camera voorzien?’. Steve Jobs antwoordde het volgende: ‘Omdat de iPod Touch de laatste tijd als spelcomputer wordt benaderd.’.

Vanaf de lancering van de iPod Touch is al onduidelijk wat het nou eigenlijk is. Is het een iPhone zonder telefoon-fucntie, of is het een iPod met een groot scherm? De laatste tijd heeft Apple onderzoek gedaan onder de gebruikers van het apparaat, en daaruit is gebleken dat men de iPod Touch het meest als spelcomputer ziet. Dit komt vooral door de App Store.

De App Store biedt de gebruikers van de iPhone en iPod Touch goedkope en gratis spellen aan. Deze spellen zijn van hoge kwaliteit, en ze zijn gemaakt door grote, bekende bedrijven. Dit maakt de iPod Touch een ‘perfecte’ spelcomputer.

Om het verschil tussen de iPhone en de iPod Touch groter te maken, heeft Apple besloten om geen camera in de iPod Touch te zetten, en zich bij de iPod Touch vooral op de App Store te gaan richten

Bron: Keynote

Categorie: Devices
Spotlights: App Store, Apple, Camera, iPod
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's