Waarom dit hét moment is om de iPhone 7 bij KPN te kopen (ADV)

Redactie
21 november 2016, 16:45
3 min leestijd
Waarom dit hét moment is om de iPhone 7 bij KPN te kopen (ADV)

Redenen om een iPhone in huis te halen zijn er natuurlijk genoeg. Maar wist jij dat dit dit het beste moment is op de iPhone 7 te kopen, zeker bij KPN? Dit zijn vijf redenen waarom.

1. Eindelijk: de iPhone 7 direct op voorraad

De kans is groot dat de iPhone 7 al hoog op je verlanglijstje staat. Met zijn waterdichte behuizing, verbeterde camera en ongekend krachtige hardware is het de beste smartphone van Apple ooit.

Maar hoewel het toestel officieel zo’n twee maanden geleden in Nederland verscheen, was de voorraad tot voor kort beperkt. Een iPhone 7 bestellen kon wel, maar je moest al gauw enkele weken wachten tot je het toestel in huis had. Die periode is nu gelukkig voorbij. Bij KPN zijn zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus inmiddels direct uit voorraad leverbaar. Als jij niet wacht, hoef je ook niet te wachten: vandaag besteld is morgen in huis.

iPhone keramiek

2. Gratis internetten tijdens de wintersport

Sluit je een nieuw KPN-abonnement af bij je iPhone 7, dan profiteer je bovendien van verschillende andere voordelen. Zo kun je sinds kort zonder extra kosten je bel- en databundel binnen de hele Europese Unie gebruiken. Geen gedoe met buitenlandbundels, databesparing en traag internet: overal waar je bent heb je toegang tot snel én veel internet zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt.

Met het oog op de wintermaanden kan dat een hele handige upgrade zijn. Zo kun je tijdens de wintersport nog even appen in de skilift, of ‘s avonds genieten van een film op Netflix in je skihut. Zoek je warmere oorden op deze decembermaand, dan komt gratis internet in het buitenland natuurlijk ook goed van pas.

3. Extra profiteren met KPN Compleet

Voor vaste klanten van KPN zijn er nog verschillende andere extra’s. Heb je vast internet, digitale televisie of meerdere mobiele abonnementen bij de provider dan kwalificeer je voor KPN Compleet.

De voordelen van KPN Compleet stapelen zich al snel op. Klanten met meerdere mobiele abonnementen op één adres krijgen bijvoorbeeld vijf euro korting per abonnement én kunnen onderling gratis bellen. Met een abonnement op vast internet wordt je mobiele databundel verdubbeld in omvang, terwijl je met digitale tv een gratis extra zenderpakket krijgt. Zo geniet je zonder extra kosten van het Pluspakket of Fox Sports Eredivisie.

kpn bundel iphone nieuws

4. Snelle service, snel internet

Bij de beste smartphone hoort natuurlijk ook het beste netwerk. Op dat gebied zit je zeker goed met KPN. De provider biedt een landelijk dekkend 4G-netwerk. Zo heb je overal en altijd toegang tot razendsnel mobiel internet. KPN is onlangs begonnen met de uitrol van 4G+, waarmee je maximum downloadsnelheden van tot wel 225 Mbps kunt behalen. Streamen, gamen en downloaden in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder dat je een seconde hoeft te wachten.

Ook de service is dik in orde bij KPN. Met tientallen vestigingen in heel het land is er altijd wel een KPN-winkel in de buurt. Daar kun je bij de experts terecht om je vragen te stellen. Daarnaast kun je dag en nacht je vragen stellen via Facebook, Twitter of de telefonische helpdesk van de provider.

5. Gratis Spotify bij een KPN 10 GB-abonnement

Ben je een echte grootverbruiker, dan heeft KPN het abonnement voor jou. Voor 40 euro per maand kun je onbeperkt bellen en sms’en én krijg je een forse databundel van 10GB per maand. Dat is meer dan genoeg om de hele maand flink te downloaden en streamen.

Bij dit abonnement krijg je bovendien een leuke extra: gratis Spotify Premium. Je hoeft niet meer te betalen voor Apple Music of andere muziekdiensten, want bij dit abonnement kun je onbeperkt luisteren naar muziek via Spotify, reclamevrij. Scheelt je toch weer 10 euro per maand!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen