Waarom je beter een 32GB iPhone 4 kan kopen dan een 16GB
Redactie

Zoals iedereen weet kan je op een iPhone met 32GB veel meer opslaan dan op een 16GB iPhone. Als je niet veel muziek en films hebt krijg je die 16GB al amper vol. Nu de iPhone 4 HD kan filmen moeten we ons eens afvragen of we niet veel beter een 32 gigabyte kunnen kopen, dan het kleinere broertje.

Of te beginnen de foto’s. De iPhone 3GS maakte foto’s met een resolutie van 3 megapixel en de foto’s waren toen 1.3MB. De nieuwe iPhone 4 neemt foto’s met een resolutie van 5 megapixel en deze foto’s zijn 2.7 MB. Een verdubbeling van de grootte dus.

Dan de video’s. Het videofilmen is grandioos verbeterd. Waar de iPhone 3GS de eerste iPhone was die kon filmen kan de iPhone 4 al HD filmen en is het een van de beste wat betreft filmen op de smartphonemarkt. De iPhone 3GS had een resolutie van 640×480 op 30 frames per seconde. De iPhone 4 heeft een resolutie van 960×720 op 30 frames per seconde. Bij de 3GS kostte dit 9.66 GB voor 250 minuten film. Op de iPhone 4 kost dit 21.73 voor 250 minuten film.

Een ongelofelijke verdubbeling is dit. Wellicht is het voor potentiële iPhone 4 kopers een breekpunt om te kiezen voor de 16GB of de 32GB.

Via: iClarified

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Guus

  Ik denk dat het prijsverschil eerder een breekpunt is….

 • LX

  Breekpunt? Slechte woordkeuze. Sinds de verkiezingen duikt dit woord overal op. En wie schrijven de artikelen? Serieuze taalfouten op iPhoned. Jammer hoor.

 • Thomas

  “door Yoeri Boven” ..
  De schuldige staat bovenaan het artikel 😉

 • Djoeka

  De prijs lijkt mij eerder ook een “breekpunt”. Of ben ik nu ook politiek bezig? Het woord is geen foute woordkeuze en staat los van de politieke uitingen. Het is gewoon bij uitstek een veel gebruikt woord…in deze tijd misschien.
  Hoe dan ook: Ik haal de 32 gb. Mijn 3GS 32 GB is nu al vol….dankzij de foto’s, films, applicaties en muziek.

 • Mobilé

  Yoeri is vast een enthousiast filmer. In zijn voorbeeld gaat hij uit van 250 minuten film, terwijl een speelfilm in de regel 90 t/m 135 minuten duurt. Bovendien, waarom zou je al je gemaakte films op je iPhone 4 laten staan? Je kunt ze ook exporteren naar je pc of Mac of op een externe harddisk zetten cq. een usb stick. Mogelijkheden te over…..

 • sergio

  hallo hoe kan ik zien of mijn iphone 4 32g orgineel is??