Waarom de nieuwe iPhone niet deze zomer komt

Redactie
3 juni 2012, 13:44
2 min leestijd
Waarom de nieuwe iPhone niet deze zomer komt

Velen hopen er natuurlijk op dat de nieuwe iPhone vroeg in deze zomer uitgebracht gaat worden. De geruchten die al jaren erg op elkaar lijken vliegen wederom van blog tot blog het internet over, en menig Apple-fan zit al een tijdje op z’n nagels te bijten. Maar het aankomende WWDC evenement betekent niet direct dat de lancering van de nieuwste gadget van Apple ons nadert.

Lees verder na de advertentie.

Pas sinds korte tijd is de iPhone 4S in de Verenigde Staten te koop bij kleinere mobiele aanbieders, de release van de nieuwe iPhone zou een klap in hun gezicht zijn. Hoewel eerder al duidelijk werd dat de voorraden van de iPhone 4S aan het af waren nemen, lijkt het verstandig om nog even te wachten met de nieuwe iPhone om zo de verkopen van de ‘oude’ 4S niet stil te leggen. Daarnaast komen pas sinds kort geruchten binnen dat de import van nieuwe onderdelen voor de toekomstige iPhone is opgeschroefd. De verwachting is dat de productie nog niet ver genoeg gevorderd is om de nieuwe iPhone met miljoenen tegelijk binnen niet al te lange tijd aan het publiek te kunnen aanbieden.

iOS 6 en Mountain Lion focus WWDC

Ook de geruchten dat het op de WWDC – een groot evenement waar Apple veelal nieuwe producten aankondigt – de focus vooral de Mac zal liggen, spreekt de iPhone release tegen. De opvolger van Steve Jobs zal het volgens de geruchten naast over de Mac vooral over  Mountain Lion en iOS6 gaan spreken. Ook zou er ruimte kunnen zijn voor een nieuwe versie van bijvoorbeeld de iPod Touch, die inmiddels weer een beetje achter loopt.

Het aankondigen van een nieuwe iPod-lijn op het WWDC zou ruimte over laten in augustus en september waarin traditioneel nieuwe iPod’s uitkomen. In een van deze maanden – naar verwachting oktober – zal dan plaats zijn voor een wereldwijde release van Apple’s nieuwste iPhone. Hoewel we steeds meer te weten komen over hoe hij eruit gaat zien, blijft het gissen en moeten we vooral geduldig blijven.

Via: WorldNewsSource

Categorie: Geruchten
Spotlight: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's