Waar reserveer jij je nieuwe iPhone?
Redactie

Ben je toe aan een nieuwe iPhone? Of wil je, nu er zoveel over geschreven en gespeculeerd is gewoon het nieuwste paradepaardje van Apple? Er zijn misschien wel 100 redenen te bedenken waarom je er een wilt, maar de vraag die iPhoned jou vandaag stelt is: Waar reserveer jij de nieuwe iPhone 5? 

Voorinschrijving iPhone 4S

Steeds meer telefoonaanbieders praten over een voorinschrijving. We weten vast allemaal nog dat de levering van de iPhone 4 erg moeizaam op gang kwam. Bij veel bedrijven meteen te krijgen en bij andere 8 weken levertijd of meer. Welk bedrijf heeft jou destijds met succes binnen afzienbare tijd een nieuwe iPhone 4 bezorgd?

Vragenlijst iPhone 4s

De vragenlijst is gebaseerd op alle geruchten van de afgelopen tijd. Dus of er nu wel of niet een 64 GB versie komt is minder relevant. Jullie mening staat centraal.

  • Welk bedrijf krijgt volgens jou de meeste iPhones tot haar beschikking?
  • Waar heb het meeste kans om de nieuwe iPhone zo snel mogelijk in je bezit te krijgen?
  • Ga je voor de iPhone 4 of 4s ?
  • Welke versie van de iPhone? 16, 32 of 64 GB?

Overige tips zijn natuurlijk meer dan welkom. We zijn benieuwd wat jullie vinden!

Uiteraard kunnen jullie een weloverwogen overzicht van de verschillende aanbieders verwachten wanneer wij denken dat de iPhone ook echt geleverd gaat worden.

Nog een paar uur wachten en dan is het zover,om 19:00 begint de keynote in de VS. We zullen er zo spoedig mogelijk verslag van doen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.