Waar blijft de push notificatie
Redactie

Op de WWDC in juni 2008 kondigde Apple de push notificatie service aan; met deze service konden ontwikkelaars van applicaties voor de iPhone berichten zoals tweets of nieuwe MSN berichten doorsturen naar je iPhone terwijl je bijvoorbeeld zit te internetten met safari, of een andere applicatie aan het gebruiken bent. Maar nu, meer dan een half jaar na de aankondiging, is dit nog steeds niet mogelijk.

De website Macworld ging op onderzoek uit: De push notificatie is heel even aanwezig geweest in de beta-versie van firmware 2.1, maar deze functie werd er al snel weer uitgehaald omdat de service volgens Apple ”nog niet klaar” was.

Maar na de push notificatie in de beta van firmware 2.1 hebben we er niets meer van vernomen. Volgens Macworld kan het zo zijn dat het te moeilijk is voor Apple om deze service te maken. Een andere mogelijkheid is dat er te weinig animo voor is, wat ons sterk lijkt aangezien er vele applicatie waaronder veel IM applicaties de push notificatie wel willen gebruiken.

Wanneer de push notificatie eindelijk beschikbaar komt is, vanzelfsprekend nog niet bekend. Maar laten we hopen dat dit zo snel mogelijk is.

Hebben jullie de push notificatie service echt nodig?

Via: Macworld

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.