Voorspelling: Apple maakt 5 tot 6 miljoen nieuwe iPhones op voorraad
Redactie

De bekende analist Shaw Wu heeft veel voorspellingen gedaan over de nieuwe iPhone. De voorspellingen gaan over verschillende soorten nieuwe iPhones en de voorraden van Apple.

Twee van de drie

Wu heeft gehoord dat Apple bezig was met drie nieuwe iPhones, maar hij denkt dat Apple er maar twee gaat uitbrengen. Dit verwacht hij omdat de firmware bestanden geen derde iPhone laten zien.

iPhone junior en iPhone senior

Volgens Wu verschillen de 2 iPhones heel veel. Er zal één goedkope versie komen, waarmee je normale dingen kan doen, en er zal één zeer uitgebreide versie komen, waarbij je door middel van een nieuwe processor zeer ingewikkelde applicaties kan draaien. Beide iPhones zullen een betere batterij krijgen, en zullen milieuvriendelijk worden geproduceerd.

5 tot 6 miljoen iPhones in voorraad

Om aan de vraag te kunnen voldoen, heeft Apple op dit moment een voorraad van ruim 5 miljoen nieuwe iPhones. Hoe de verhouding tussen de twee iPhones ligt, is nog niet duidelijk.

Wu verwacht dat de nieuwe iPhone vanaf juli te koop is, en dat deze meteen op firmware 3.0 zal draaien. We zullen dus zeer binnenkort zien of Shaw Wu gelijk heeft, want over 3 maanden is het al juli.

Via: Fortune

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.