Volvo V60 wordt geleverd met een applicatie
Redactie

Binnenkort zal Volvo een nieuwe auto aankondigen. De Volvo V60 gaat volgens de media veel veranderen. De auto kan namelijk gemakkelijk wisselen tussen de verschillende energiebronnen. Je kan bij deze auto kiezen tussen een accu, diesel en een combinatie van beiden als energiebron. Daarnaast zal Volvo een applicatie in de App Store gaan zetten voor deze auto.

Opladen in de gaten houden

De Volvo V60 kan je aan het stopcontact hangen om de accu op te laden. Het opladen van de grote accu kan tot wel 7 uur duren. Je kan het opladen in de gaten houden met de applicatie die bij de auto hoort. Je ziet in het startscherm precies hoelang het nog duurt voordat de accu helemaal vol is. Daarnaast kan je push-berichten krijgen als de software denkt dat je vergeten bent om de auto met het stopcontact te verbinden.

Verwarming of airco aanzetten?

Op internet gaan verschillende geruchten de ronde dat je met de applicatie ook de verwarming of airco kan aanzetten met de applicatie. Hierdoor kan je de auto verwarmen of afkoelen terwijl je je in huis klaar maakt om weg te gaan. Je stapt door deze functie nooit meer in een te koude of een te warme auto.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.