Volgende week onthulling van iPad 3

Het ziet ernaar uit dat volgende week op 7 maart de lancering van de iPad 3 zal worden aangekondigd. Er is namelijk een persbericht uitgegaan met de tekst ‘We have something you really have to see. And touch’.

De aankondiging zal plaatsvinden in San Francisco.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lancering derde iPad

De verwachte lancering van iPad 3 wordt in het Yeba Buena Center in San Francisco bekendgemaakt. Dat is geen toeval, want ook de eerste iPad en iPad 2 werden daar ter plekke onthuld. Het persbericht van Apple is overigens wel enigszins geheimzinnig omschreven. Normaal wordt namelijk vermeld over welk product het zal gaan.

Uitgelekte details van iPad 3

Aangezien het product niet bij naam is genoemd, zijn er ook geen specificaties bekend. Wel zijn er al eerder details uitgelekt. De iPad 3 zou namelijk over een retinascherm beschikken met een hoge resolutie van 2048 bij 1536 pixels.

Ook is er de verwachting dat er een snellere processor is ingebouwd.  Dan gaan er ook nog geruchten dat de nieuwe iPad meer ruimte biedt aan een grotere accu. Bezoek onze dochtersite iPadblog.nl voor meer informatie over de eigenschappen van de iPad 3.

Eerste grote bekendmaking

Het zal voor de opvolger van Steve Jobs de eerste grote bekendmaking worden. Tim Cook heeft na het overlijden van Steve de leiding bij Apple overgenomen en zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Blijf deze website regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Apple.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.