Volgende week iPod-event van Apple

Redactie
11 augustus 2010, 8:16
1 min leestijd
Volgende week iPod-event van Apple

Elk jaar in september lanceert Apple een nieuwe lijn met iPod’s. Het Braziliaanse blog MacMagazine zegt van een bron binnen Apple gehoord te hebben dat dat evenement al volgende week is. MacMagazine is een vrij onbekend blog en niet een blog dat je snel zal geloven als het gaat om geruchten. En waarom zou MacMagazine het wel gehoord hebben als de grote blogs het niet gehoord hebben?

Aangezien het event elk jaar plaats vindt is het onvermijdelijk dat dat ook dit jaar weer het geval zal zijn. Omdat de geruchtenstroom weer op gang is hebben we al veel over de iPod touch gehoord maar niet over de andere drie iPod’s. De iPod touch zou volgens de geruchten een FaceTime camera krijgen, een Retina Display en een gyroscoop.

Al twee jaar doet het gerucht de ronde dat de iPod classic uit het assortiment gaat. Dit is goed mogelijk aangezien de iPod classic gemaakt is voor zijn hoge capaciteit en er zijn ook al Flash-modules van 128GB. Ook is het al drie jaar geleden dat er een totaal nieuwe iPod geïntroduceerd werd. Dit was destijds de iPod touch.

Bron: TUAW

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen