Vodafone zorgt voor iPhone 4 als GielMobiel

Redactie
22 december 2010, 16:44
1 min leestijd
Vodafone zorgt voor iPhone 4 als GielMobiel

Vodafone overhandigt vandaag de nieuwe GielMobiel aan 3FM DJ Giel Beelen. In het Glazen Huis te Eindhoven is de iPhone 4 als nieuwe GielMobiel overhandigd en wordt de oude GielMobiel, BlackBerry Storm 2, geveild ten behoeve van het goede doel van de 3FM Serious Request actie. De GielMobiel is een vast onderdeel in de radio show van Giel Beelen. Dagelijks belt hij in zijn ochtendshow naar de mobiele telefoon, die doorgegeven wordt door bekende Nederlanders. Het verrassingseffect dat Giel niet weet welke BN’er aan de lijn hangt, blijft ook in 2011 een vast onderdeel van zijn show.

Agloves

De GielMobiel voor 2011 wordt de iPhone 4. Vodafone levert er tevens Agloves bij, technisch ontwikkelde handschoenen die touch screen gebruik mogelijk maken tijdens koude winterdagen. Zo kunnen smartphone gebruikers in de winter mobiel blijven internetten en video’s en foto’s maken van de witte wereld, zonder koude vingers te krijgen. Deze Agloves worden van januari t/m maart 2011 cadeau gedaan bij aankoop van een Vodafone prepaid pakket vanaf EUR 100,–. Dat het koude winterweer voor afname van het dataverkeer op smartphones zorgde liet Vodafone al eerder weten. Het dataverbruik specifiek van smartphones daalde begin december bij de eerste vorstperiode met 36%. Met de Agloves is de mobiele internetter winterproof.

Vorige GielMobiel

Lees verder na de advertentie.

De GielMobiel die het afgelopen jaar gebruikt is, wordt deze week geveild voor het Rode Kruis en komt ten goede aan kinderen die hun ouders zijn verloren aan Aids. Het gaat om de GielMobiel 2010, de BlackBerry Storm 2. Bieden kan de hele week nog via de speciale veilingsite van eBay. Doneren voor de 3FM actie kan nog tot 3 januari 2011 via de actiesite. Of bied mee op de GielMobiel.

Via: Persbericht

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen