Vodafone zendt officiële Facetime commercial uit

Vodafone is deze week gestart met een grote reclame campagne op tv. Op verschillende zenders zal je de officiële Facetime commercial voorbij zien komen de komende tijd. Na de reclame wordt het logo van Vodafone groot op het scherm vertoond. Het is voor het eerst dat er in Nederland een commercial over de iPhone op tv wordt uitgezonden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

http://www.youtube.com/watch?v=bCzzh-nexpg

Grote concurrentie

Sinds maandag 29 november mogen veel providers de iPhone verkopen in Nederland. Vodafone en KPN zijn de twee belangrijkste nieuwe aanbieders. Deze twee bedrijven zorgen nu al voor grote concurrentie. Door middel van grote advertenties met neerhalende teksten zoals ‘Want zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk?’ proberen de providers KPN, Vodafone en T-Mobile elkaar constant te slim af te zijn.

Vodafone verkocht binnen twee dagen meer dan 10.000 iPhones. KPN zal er minstens net zoveel verkocht hebben in de eerste dagen van de verkoop. De concurrentie is erg gunstig voor de aankomende iPhone-gebruikers, want er zal veel gestunt gaan worden met de prijzen van het toestel. KPN is bijvoorbeeld al begonnen met een introductiekorting van 40 euro per toestel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.