Vodafone zendt officiële Facetime commercial uit

Redactie
5 december 2010, 13:08
1 min leestijd
Vodafone zendt officiële Facetime commercial uit

Vodafone is deze week gestart met een grote reclame campagne op tv. Op verschillende zenders zal je de officiële Facetime commercial voorbij zien komen de komende tijd. Na de reclame wordt het logo van Vodafone groot op het scherm vertoond. Het is voor het eerst dat er in Nederland een commercial over de iPhone op tv wordt uitgezonden.

http://www.youtube.com/watch?v=bCzzh-nexpg

Grote concurrentie

Sinds maandag 29 november mogen veel providers de iPhone verkopen in Nederland. Vodafone en KPN zijn de twee belangrijkste nieuwe aanbieders. Deze twee bedrijven zorgen nu al voor grote concurrentie. Door middel van grote advertenties met neerhalende teksten zoals ‘Want zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk?’ proberen de providers KPN, Vodafone en T-Mobile elkaar constant te slim af te zijn.

Vodafone verkocht binnen twee dagen meer dan 10.000 iPhones. KPN zal er minstens net zoveel verkocht hebben in de eerste dagen van de verkoop. De concurrentie is erg gunstig voor de aankomende iPhone-gebruikers, want er zal veel gestunt gaan worden met de prijzen van het toestel. KPN is bijvoorbeeld al begonnen met een introductiekorting van 40 euro per toestel.

Categorie: Providers
Spotlights: FaceTime, Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's