Vodafone verhoogt 3G-snelheid Scherp- en bel+sms+web-abonnementen

Vodafone-klanten met een bel+sms+web-abonnement kunnen vanaf april profiteren van een hogere 3G-snelheid. Vodafone verhoogt de downloadsnelheid via 3G van 7,2Mbit/s naar 14,4Mbit/s; het dubbele dus.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met de verhoging komt de maximale theoretische downloadsnelheid van Vodafone bel+sms+web-abonnementen neer op circa 1,8MB per seconde. Overigens geldt de hogere internetsnelheid al voor klanten die na 6 mei 2012 een dergelijk abonnement hebben afgesloten. De verhoging geldt ook voor de uploadsnelheid; deze stijgt naar 5,8Mbit/s.

Vodafone verhoogt

Vodafone-klanten met een Scherp-abonnement (sim only) kunnen vanaf april gebruikmaken van een downloadsnelheid van 7,2Mbit/s. Vodafone verhoogt de upload naar 2,0Mbit/s. Via de website van Vodafone kun zien wat de upgrade precies voor jouw abonnement betekent.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Vodafone heeft diverse iPhone aanbiedingen

Vodafone is altijd een van de eerste partijen de de nieuwe iPhone aanbiedt in combinatie met een abonnement. Dat is bij de iPhone 5C en iPhone 5S niet anders. Inmiddels zijn de prijzen van de toestellen gezakt; hieronder lichten we de beste iPhone aanbiedingen voor je uit:

Het laatste Vodafone nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over Vodafone, een van de grootste mobiele providers in Europa.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.