Vodafone trakteert op gratis MB’s tijdens Valentijnsdag
Gijs Ettes

Aankomende zondag kunnen alle Vodafone-klanten van een leuke actie profiteren. Ter ere van Valentijnsdag mogen zij de hele dag gratis én onbeperkt gebruikmaken van mobiel internet.

Vodafone Valentijn actie

Vanaf 14 februari 0.00 uur tot en met 23.59 uur dezelfde dag mogen alle klanten van Vodafone naar hartenlust WhatsAppen, Snapchatten, Skypen en ga zo maar door. Klanten met een 3G- of 4G-abonnement hoeven daar, buiten klant te zijn van Vodafone, niets voor te doen. Er is bovendien geen limiet, dus ook de hele dag series kijken via Netflix of muziek streamen met Spotify is mogelijk.

Vodafone is al langer bekend met het uitdelen van gratis data aan haar eigen klanten. Dankzij het succes van dezelfde actie tijdens de kerst, is er gekozen om met Valentijnsdag gebruikers wederom te trakteren op met gratis data. Dit keer worden de gratis MB’s lieftallig ‘Love Bytes’ genoemd.

De actie geldt voor zowel abonnees als prepaid gebruikers. Ben je nog geen klant of zoek je een nieuw abonnement, check dan ons overzicht met de beste Vodafone iPhone aanbiedingen. Die zijn gemakkelijk te filteren op jouw voorkeuren en worden dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.