Vodafone storing: klanten kunnen niet gebruikmaken van mobiel internet
Wouter Nijsen

Een overgroot deel van de Vodafone-klanten kampt dinsdagochtend met een storing. Veel gebruikers kunnen daardoor niet meer gebruikmaken van het 3G-netwerk. De provider bevestigt desgevraagd de problemen op Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vodafone storingDe Vodafone storing zorgt ervoor dat een groot deel van de klanten geen gebruik kan maken van mobiel internet. Vanuit verschillende plaatsen in Nederland stromen er klachten binnen op de sociale media, zoals Twitter en Facebook. Op het laatstgenoemde medium komen er ook berichten binnen van mensen die geen last hebben van de storing.

Hoe de storing is ontstaan, is niet duidelijk. Allestoringen.nl, een site die nauwlettend alle storingen in Nederland in de gaten houdt, geeft aan dat er sinds 10.16 uur een storing in het 3G-netwerk van Vodafone is.

Onderzoek naar Vodafone storing

De problemen doen zich voor zowel op het 2g- als 3g-netwerk. Er zijn voor zover bekend geen problemen op het 4G-netwerk van Vodafone. De provider meldt op Twitter dat ze bezig zijn met een onderzoek. Het is nog niet bekend hoe lang de storing gaat duren.

Lees meer over Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.