Vodafone Sim Only abonnement iPhone 3G en 3GS

Redactie
18 juli 2008, 18:04
1 min leestijd

Vodafone heeft een nieuw abonnement geïntroduceerd voor de iPhone 3GS.Het betreft een sim only iPhone abonnement die geschikt is voor gebruikers van een simlock-vrije iPhone 3G en 3GS. Vodafone speelt hiermee slim in op de hype rondom de iPhone in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

iPhone met Vodafone? Bekijk de Vodafone iPhone aanbiedingen!

De Vodafone iPhone aanbieding is vooral interessant voor gebruikers die hun toestel importeren uit bijvoorbeeld België, Italië, Zwitserland of de Verenigde Staten. Binnen afzienbare tijd kunnen deze naar verwachting worden ‘geunlocked’.

Het goedkoopste sim only abonnement kost 13,50 euro per maand en is dan goed voor 200 belminuten en sms’jes. Het abonnement van 25,25 euro per maand heeft 450 belminuten en sms’jes. Bij het duurste abonnement van 44,75 euro krijgt je 650 sms’jes en belminuten. De SMS bundels wordten nog verdubbeld door de standaard inbegrepen ‘SMS voordeel blox’.

Let op, de voorwaarden van Vodafone zijn behoorlijk strikt: Het speciale Vodafone iPhone abonnement is alleen beschikbaar bij de offline Vodafone winkels, Vodafone wil namelijk controleren of je daadwerkelijk een iPhone bezit. Tevens slaat Vodafone je IMEI nummer op. Dit is een uniek toestelnummer, waardoor Vodafone kan zien of je inderdaad met je iPhone belt. Doe je dit twee keer in twee maanden niet dan houdt Vodafone het recht voor je abonnement af te sluiten.

Als je een iPhone 3G in Italië, België of Zwitserland hebt gekocht, dan zijn je totale kosten van de abonnementen ongeveer gelijk aan de aanschaf van een iPhone 3G(S) in Nederland volgens Vodafone.

Enkele opvallende zaken:

  • Vodafone abonnees kunnen naar verwachting geen gebruik maken van speciale iPhone features zoals de visual voicemail
  • Vodafone heeft een sneller netwerk (3,6 Mbps) terwijl T-Mobile maar 2 Mbps aanbiedt
  • De Vodafone Super Sim is alleen te verkrijgen in een Vodafone winkel

Meer informatie: Vodafone Super Sim Only

Categorie: Aanbiedingen
Spotlight: Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's