De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Vodafone Red Together: deel je mobiele data met vrienden

Thomas Haenen
18 juni 2018, 16:41
2 min leestijd
Vodafone Red Together: deel je mobiele data met vrienden

Vodafone heeft een nieuw Red Together-abonnement gepresenteerd. Daarmee kunnen families en vriendengroepen hun databundel van maximaal 160GB delen.

Lees verder na de advertentie.

Vodafone Red Together-abonnement nu beschikbaar

Het Vodafone Red Together-abonnement is per direct beschikbaar bij de provider. De eerste gebruiker die zich aanmeldt betaalt 45 euro per maand als ‘beheerder’, en krijgt daarbij een abonnement met 40GB per maand. Vervolgens kunnen vrienden en familie zich aanmelden voor een Red Together Extra-abonnement van 15 euro per maand. Die kunnen onbeperkt bellen en sms’en, en krijgen toegang tot de gezamenlijke databundel. Zodra er meer dan twee mensen in de groep zitten, wordt de bundel verdubbeld naar 80GB.

Ben je met twee mensen, dan betaal je dus samen 60 euro per maand: één keer Red Together á 45 euro, en één keer Extra voor 15 euro. Het voordeel loopt echter snel op bij meer mensen. Ben je met vijf man, dan betaal je in totaal 105 euro per maand (vier keer 15 euro en één keer 45 euro), wat neerkomt op 21 euro per persoon per maand.

Dubbele data met Ziggo

Omdat Vodafone en Ziggo tegenwoordig onderdeel zijn van hetzelfde bedrijf, krijg je enkele extra’s als je ook digitale televisie en internet afneemt bij Ziggo. In dat geval wordt je databundel nog een keer verdubbeld, en heeft je groep dus de beschikking over maximaal 160GB per maand om te delen. Ook krijg je 5 euro korting per maand en een extra tv-pakket naar keuze.

Het is niet verplicht dat alle gebruikers van je Vodafone Red Together-abonnement op hetzelfde adres wonen. Dat betekent dat je ook je grootouders, ooms en tantes of vrienden kan aanmelden voor jouw vriendengroep. Wel is er ruimte voor maximaal 5 mensen binnen een groep.

Via de My Vodafone-app beheer je wie er allemaal in je vriendengroep zitten. Je stelt er als beheerder ook een limiet in voor individuele mensen in de groep. Vervolgens krijg je een notificatie als die limiet (bijna) bereikt is. Ook kun je het dataverbruik van je groepspartners tijdelijk pauzeren, als je merkt dat iemand wel erg snel door zijn databundel heen gaat. De My Vodafone-app is gratis in de App Store te vinden.

Vergelijk verschillende Vodafone-abonnementen of ontdek de beste sim only-aanbiedingen via onze sim only vergelijker.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu