Vodafone Red iPhone abonnementen beschikbaar

Wouter Nijsen
4 maart 2013, 13:14
2 min leestijd
Vodafone Red iPhone abonnementen beschikbaar

De nieuwe Vodafone Red abonnementen zijn vanaf vandaag beschikbaar, zowel sim-only als in combinatie met een iPhone. De abonnementen bieden onbeperkt bellen en sms’en aan voor een bedrag van minimaal 34 en maximaal 75 euro per maand.

Met de nieuwe Red-abonnementen krijgen abonnees enkel een limiet op het dataverbruik. Het datalimiet varieert tussen de 500MB en 4GB. Bij het duurste abonnement, Red Super, krijgen klanten een tweede simkaart die in een tablet of laptop kan worden gebruikt. Goedkopere abonnementen krijgen deze optie tegen een bijbetaling van 5 euro.

Lees verder na de advertentie.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Vodafone Red iPhone: specificaties en prijzen

Het goedkoopste Red-abonnement heeft de naam Red Essential en beschikt over 400 belminuten, onbeperkt sms’en en een datalimiet van 500MB. De internetsnelheid bedraagt 14,4/2,0Mbps. Bij de twee duurdere abonnementen Red en Red Super kun je onbeperkt bellen en sms’en en is het limiet verhoogd naar respectievelijk 1GB (28,8/5,8Mbps) en 4GB (42/5,8Mbps). Een compleet overzicht van de Red-abonnementen en bijbehorende toestellen vind je hier.

Onderstaande lijst laat de Vodafone Red-abonnementen van twee jaar in combinatie met een iPhone 5 16GB én geen toestel via sim only zien. Bij een Vodafone Red iPhone abonnement van één jaar betaal je éénmalig een bedrag voor de iPhone 5 16GB, ongeveer 310 euro.

Er gelden ook enkele vodafone aanbiedingen bij Vodafone Red, zoals een iPhone 4 8GB met een Red Essential-abonnement voor maar 49 euro per maand.

  • Red Essential: 400 belminuten, onbeperkt sms’en, 500MB datalimiet, 14,4/2,0Mbps.
    Sim only: 34 euro per maand, met iPhone 5 16GB 59 euro per maand.
  • Red: onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt sms’en, 1GB datalimiet, 28,8/5,8Mbps.
    Sim only: 39 euro per maand, met iPhone 5 16GB 64 euro per maand.
  • Red Super: onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt sms’en, 4GB datalimiet, 28,8/5,8Mbps.
    Sim only: 50 euro, met iPhone 5 16GB 75 euro per maand.

Vodafone heeft vandaag ook een flinke update voor zijn iPhone-app doorgevoerd. De nieuwe update biedt onder andere sneller inloggen, een speciale optionele chat met de klantenservice, roaming-tarieven en ondersteuning voor zakelijke abonnementen alsmede Vodafone Red-abonnementen.

My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone

Categorie: Providers
Spotlight: Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's