Vodafone perkt voorwaarden openingsactie Vodafone-winkels in
Wouter Nijsen

Omdat de aandacht voor de openingsacties van nieuwe Vodafone-winkels zo groot was dat het leidde tot politie-inzet, zijn de voorwaarden vanaf nu ingeperkt. De 50 procent korting voor Red-abonnementen geldt nog maar voor 12 maanden in plaats van 24.

De opening van een Vodafone-winkel in Kampen ging vorige week namelijk gepaard met zo’n grote drukte dat politie-inzet nodig was om de grote toestroom van mensen in bedwang te houden. Voorheen waren er ook al enkele opstootjes ontstaan bij de rijen voor de forse korting die je kan krijgen bij een Vodafone Red-abonnement, bijvoorbeeld met iPhone 5.

iphone-5-vodafone

Hopelijk minder problemen

Als je bij de eerste drie dagen van zo’n opening een Vodafone Red-abonnement afsluit, kun je de iPhone 5 voor bijvoorbeeld 32 euro per maand meenemen, in plaats van 64 euro per maand. Deze korting gold voorheen voor 24 maanden van je abonnement; nu is dat verkort tot 12 maanden.

Zo hoopt Vodafone de problemen veroorzakende belangstelling wat af te zwakken, zodat situaties als in Kampen niet meer voorkomen. Dit meldt een medewerker van Vodafone op het forum van de telecomprovider. Vodafone is momenteel bezig om alle bestaande Belcompany-winkels te verbouwen tot Vodafone-filialen.

Als je alsnog van de kortingen op Vodafone Red of Red Super wilt profiteren, kun je alle nog komende openingen vinden in dit forumonderwerp op Tweakers.

Bekijk alle huidige aanbiedingen van Vodafone met een iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.