Supersnel internet en Netflix cadeau bij Vodafone (ADV)

Redactie
17 oktober 2014, 10:50
2 min leestijd
Supersnel internet en Netflix cadeau bij Vodafone (ADV)

Als je regelmatig reist of gebruikmaakt van het openbaar vervoer, dan is het wel zo handig om te beschikken over snel mobiel internet en wat entertainment om de tijd te doden. Vodafone heeft daar iets op gevonden.

Supersnel internet zonder zorgen

Met Vodafone kun je sinds vorige maand overal in Nederland gebruikmaken van snel mobiel internet. De provider kent landelijke 4G-dekking met een maximale snelheid van maar liefst 75Mbit/s. De gemiddelde snelheid ligt tussen de 10 en 25Mbit/s; ruim voldoende dus om elke minuut tientallen liedjes, video’s en foto’s te downloaden en je favoriete films en series via Netflix te checken.

Vodafone Netflix actie

Dankzij Eindeloos Internet hoef je je ook geen zorgen meer te maken over je datagebruik. Deze bundel is goed voor 200GB aan data en mocht je daar toch overheen gaan, dan worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Sluit je tussen 6 oktober en 30 november 2014 een Vodafone Red- of Smart-abonnement af, dan ontvang je automatisch een maand Eindeloos Internet. Als je als bestaande klant verlengt of overstapt naar Vodafone Red- of Smart-abonnement kun je gebruikmaken van de actie.

Netflix cadeau

Je vraagt je vast af wat je met zo’n onbeperkte databundel moet, maar als je onderweg veel streaming video’s bekijkt via diensten als YouTube en Netflix, dan is een flinke bundel geen overbodige luxe. Bovendien is 4G een goed alternatief voor wie niet over wifi kan beschikken of heeft te maken met een traag en onbetrouwbaar netwerk.

Vodafone Netflix

Kies je voor een verlenging of sluit je een Red- of Red Super-abonnement af met bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 6, dan krijg je 6 maanden Netflix cadeau en dit geldt ook voor bestaande klanten die 1GB videobundel afsluiten. Via de app op je smartphone check je vervolgens de nieuwste films en populaire series als Suits, Orange is the New Black en House of Cards in topkwaliteit. Waar je je ook bevindt in Nederland.

Vodafone Netflix-actie en Eindeloos Internet

Wil je meer te weten komen over de Vodafone Netflix-actie en de mogelijkheden van Eindeloos Internet? Gebruik de knoppen hieronder!

Netflix cadeau >>  Eindeloos Internet >>

Categorie: Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen