Vodafone Like New-actie: flinke korting op teruggestuurde iPhone 5S en 4S – update
Gijs Ettes

Vodafone is deze week gestart met de Like New-actie, waarbij je iPhones die binnen 14 dagen door de koper zijn teruggestuurd, kunt aanschaffen met een flinke korting.

Update 15.45u: een woordvoerder van Vodafone heeft laten weten dat de Like New-actie een pilot is. Na de test wordt gekeken of deze succesvol was en besloten of ermee wordt doorgegaan.

Bespaar geld met Vodafone Like New

iPhone 5S Vodafone Like NewDankzij de Vodafone Like New-actie haal je op die manier de iPhone 5S en iPhone 4S voor een prikkie in huis in combinatie met een abonnement. Vodafone meldt dat het toestel van dezelfde kwaliteit als een nieuwe smartphone, compleet met originele accessoires en handleiding. De iPhones zijn schadevrij, volledig nagekeken en gereset en voorzien van 12 maanden garantie.

Bij een Vodafone Like New-abbonnement met een iPhone 5S (16GB) bespaar je over de gehele looptijd 120 euro als je gaat voor een RED Essential abonnement. Bij een iPhone 4S Vodafone abonnement loopt de korting ook op tot 120 euro, mits je kies voor een RED Essential abonnement. Hierbij krijg je 1GB aan data, 300 belminuten en onbeperkt sms’en.

Bekijk de Vodafone Like New aanbieding voor de iPhone 5S
Bekijk de Vodafone Like New aanbieding voor de iPhone 4S
Ander toestel? Check de beste iPhone aanbiedingen van dit moment!

Meer iPhone 5S en 4S aanbiedingen

Heb je liever een volledig nieuwe iPhone of ben je op zoek naar een andere provider met de goedkoopste aanbieding? Dan kun je in het overzicht hieronder per toestel de beste deals bekijken. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.