De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Vodafone Like New-actie: flinke korting op teruggestuurde iPhone 5S en 4S – update

Gijs Ettes
14 augustus 2014, 13:26
1 min leestijd
Vodafone Like New-actie: flinke korting op teruggestuurde iPhone 5S en 4S – update

Vodafone is deze week gestart met de Like New-actie, waarbij je iPhones die binnen 14 dagen door de koper zijn teruggestuurd, kunt aanschaffen met een flinke korting.

Update 15.45u: een woordvoerder van Vodafone heeft laten weten dat de Like New-actie een pilot is. Na de test wordt gekeken of deze succesvol was en besloten of ermee wordt doorgegaan.

Bespaar geld met Vodafone Like New

Dankzij de Vodafone Like New-actie haal je op die manier de iPhone 5S en iPhone 4S voor een prikkie in huis in combinatie met een abonnement. Vodafone meldt dat het toestel van dezelfde kwaliteit als een nieuwe smartphone, compleet met originele accessoires en handleiding. De iPhones zijn schadevrij, volledig nagekeken en gereset en voorzien van 12 maanden garantie.

Bij een Vodafone Like New-abbonnement met een iPhone 5S (16GB) bespaar je over de gehele looptijd 120 euro als je gaat voor een RED Essential abonnement. Bij een iPhone 4S Vodafone abonnement loopt de korting ook op tot 120 euro, mits je kies voor een RED Essential abonnement. Hierbij krijg je 1GB aan data, 300 belminuten en onbeperkt sms’en.

Ander toestel? Check de beste iPhone aanbiedingen van dit moment!

Meer iPhone 5S en 4S aanbiedingen

Heb je liever een volledig nieuwe iPhone of ben je op zoek naar een andere provider met de goedkoopste aanbieding? Dan kun je in het overzicht hieronder per toestel de beste deals bekijken. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu