Vodafone werkt aan introductie iPhone in Nederland, prijzen bekend!

Redactie
29 oktober 2010, 20:52
1 min leestijd
Vodafone werkt aan introductie iPhone in Nederland, prijzen bekend!

Vodafone is op dit moment druk aan het werk om de iPhone 4 en 3GS te introduceren  in Nederland.

Er wordt momenteel druk gewerkt aan de website van Vodafone. De prijzen van de iPhone 4 bij Vodafone zijn inmiddels bekend gemaakt – er is keuze uit een vijftal speciale abonnementen.

Update: Vodafone heeft de prijzen weer van de site gehaald. Waarschijnlijk start maandag aanstaande de officiële verkoop van de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Prijzen en abonnementen iPhone 4 bij Vodafone bekend

De prijzen van de iPhone 4 en iPhone 3GS van Vodafone staan inmiddels op de website. Vodafone heeft een vijftal abonnementen voor de iPhone samengesteld. Dit betreffen zogenaamde bundels waarbij belminuten, smsjes en (beperkt) dataverkeer is inbegrepen.

Tarieven hoger dan T-Mobile

De prijzen van Vodafone lijken  hoger te liggen ten opzichte van de tarieven die we al gewend zijn van T-Mobile. Tevens werkt Vodafone met een datalimiet waarbij je bij T-Mobile onbeperkt mobiel kan internetten over 3G. Onlangs kondigde T-Mobile zelf al aan de tarieven van de iPhone te gaan verhogen per 1 november.

Of de prijzen van Vodafone definitief zijn is nog onduidelijk aangezien de site momenteel nog wordt bijgewerkt. Momenteel kan je nog niet bestellen op de site van Vodafone. Wanneer het bestelproces werkt is niet bekend. Waarschijnlijk mag Vodafone de iPhone gaan verkopen vanaf maandag 1 november aanstaande.

Prepaid Simonly voor de iPhone 4

Vodafone toont op haar website tevens een ‘Prepaid Simonly’ voor de losse en simlockvrije iPhone 4. Deze prepaid microsim is geschikt voor de iPhone 4 en heeft een databundel van 1 Gigabyte. De prijs is nog onbekend.

Categorie: Devices
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen