Vodafone gaat de iPhone 4 en iPhone 3GS verkopen
Redactie

Het begint er nu echt op te lijken dat Vodafone de iPhone 4 gaat aanbieden. Hierdoor kunnen ze T-Mobile van de troon stoten, want het alleenrecht op de verkoop van de iPhone is dan vervallen. Vodafone gaat eerst de iPhone 3GS verkopen via een iPhone webwinkel, en vervolgens gaan ze de iPhone 4 verkopen via hun eigen website.

Onderhandelingen met Vodafone en KPN

Eerder deze week meldden we dat Apple met meerdere providers in gesprek was. KPN is niet ingegaan op het aanbod van Apple, want de voorwaarden zouden te streng zijn. Vodafone heeft wel gereageerd op het aanbod volgens de geruchten. Vodafone heeft waarschijnlijk minder moeite met de voorwaarden van Apple, want in andere landen bieden ze de iPhone al geruime tijd aan.

De iPhone 4 zal in juli waarschijnlijk tegelijk verschijnen bij T-Mobile én Vodafone. Het is nog onbekend of de iPhone ook bij andere providers verkocht gaat worden, maar waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn. In het buitenland zien we namelijk ook dat de iPhone alleen bij de twee of drie grootste providers wordt aangeboden.

Bron: iPc

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Nelis

    Eindelijk!!!! Hier kan ik wel gelukkig van worden!!!