Vodafone buitenlandbundel voor 2 euro per dag op je iPhone
Redactie

Vodafone heeft laten weten de eerste Nederlandse provider te zijn, die voor het buitenland een gecombineerde bundel gaat aanbieden. Je kunt straks in het buitenland met je iPhone bellen, internetten en sms’jes verzenden voor 2 euro per dag.

Alles-in-1 Op Reis

De buitenlandbundels worden met ingang van 15 juni 2012 beschikbaar gesteld voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Je kunt de bundel in 42 verschillende landen gebruiken om te internetten, bellen en sms’jes te verzenden. Heb je een iPhone en ben je een particuliere gebruiker? Dan kun je elke dag twintig minuten bellen en twintig minuten gebeld worden, voor 35 MB het internet gebruiken en 20 keer een sms verzenden. De zakelijke gebruikers betalen per dag wat meer. Hen kost het 4 euro, maar dan kunnen ze ook veertig minuten bellen of gebeld worden, 40 sms berichten verzenden en voor 40 MB het internet gebruiken.

Bundel aanzetten

Als je naar het buitenland gaat, hoef je de buitenlandbundel maar één keer aan te zetten om er met je iPhone gebruik van te maken. Overigens wordt de 2 euro alleen in rekening gebracht als je er ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Dus ga je op vakantie deze zomer en heb je een prepaid of abonnement bij Vodafone? Dan is de Alles-1-op Reis bundel een aanrader.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Overigens kun je de datacalculator van Vodafone gebruiken om vooraf te laten berekenen hoe snel de bundel opgemaakt is. Met 35 MB kun je in elk geval ervan uitgaan, dat je 175 mobiele pagina’s kunt openen of zeshonderd berichtjes op Facebook kunt plaatsen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.