Vodafone 4G werkt enkel met iOS 7
Roel van Hout

Als klant van Vodafone met een iPhone 5 heb je vandaag een extra reden om naar iOS 7 te updaten: Vodafone 4G werkt namelijk alleen met iOS 7!

Update: Inmiddels is Vodafone begonnen met de uitrol van zijn 4g-update voor iPhone 5. Deze is echter alleen met iOS 7 te downloaden. Even geduld dus! Na de update heb je toegang tot 4g in steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

De uitrol van 4G is inmiddels ook in Nederland hard onderweg. KPN en Vodafone lopen daarbij voorop, al konden Vodafone-RED klanten met een iPhone 5 daar tot op heden geen gebruik van maken.

vodafone 4gWil je daar uitgebreid over lezen, dan kan dat – we zetten al eens de feiten onder elkaar in een artikel over 4G op iPhone – maar in het kort komt het hier op neer: 4G wordt via verschillende frequenties aangeboden, en de iPhone 5 kon de in Nederland gebruikte frequenties niet aan.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

iOS 7 maakt Vodafone 4G mogelijk

Door te updaten naar iOS 7 kun je nu wel gebruik maken van 4G vanaf je iPhone 5. 4G op je iPad 4 of iPad Mini was al mogelijk.

Dus, als Vodafone-RED-abonnee weet je wat je vanavond te doen staat! Lees, voor je gaat updaten, wel even hoe iOS 7 installeren het snelst en veiligst gaat. Bekijk ook even de Vodafone iPhone abonnementen (met 4G).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.