Vanaf september kun je overal met Vodafone op 4G
Gijs Ettes

Vanaf september is het Vodafone 4G-netwerk in heel Nederland beschikbaar, zo heeft de provider bekendgemaakt. Dankzij de zachte winter kon de aanleg van de infrastructuur van kabels en het aanpassen van zendmasten met zes maanden worden versneld. Ook zijn enkele investeringen vervroegd.

Vodafone 4GVodafone loopt iets achter op KPN, dat al in april het 4G-netwerk in heel Nederland uitrolde. De provider heeft momenteel 900.000 klanten die gebruikmaken van 4G, terwijl KPN al meer dan een miljoen heeft. T-Mobile biedt slechts beperkte 4G-dekking aan; alleen in de Randstad kunnen klanten gebruikmaken van de snelle mobiele internetverbinding. Tele2, dat gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile, is momenteel tests aan het uitvoeren, maar wanneer 4G-diensten van de provider beschikbaar worden, is nog altijd niet bekend.

Op de website 4Gdekking.nl kun je precies zien welke provider bij jou in de buurt 4G aanbiedt.

De beste abonnementen met Vodafone 4G

Momenteel zijn er diverse scherpe aanbiedingen voor een iPhone 5S met een Vodafone-abonnement of een iPhone 5C met een Vodafone-abonnement. Kies je voor een iPhone 4S aanbieding bij Vodafone, dan beschik je helaas niet over 4G, aangezien dat toestel niet overweg kan met het snelle mobiele internet.

Hieronder hebben we de beste Vodafone aanbiedingen in combinatie met een gratis iPhone 5S of 5C voor je uitgelicht. Klik op de tabbladen om per model de scherpste deals te checken!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.