Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

5 redenen waarom Vodafone 4G en de iPhone 6 een gouden combi zijn (ADV)

Redactie
26 september 2014, 15:00
3 min leestijd
5 redenen waarom Vodafone 4G en de iPhone 6 een gouden combi zijn (ADV)

Met de iPhone 6 heeft Apple volgens velen zijn beste telefoon ooit gemaakt. Bij een toptelefoon mag snel mobiel internet niet ontbreken en wat dat betreft kun je bij Vodafone het beste terecht. De provider biedt de iPhone 6 met supersnel 4G tegen een scherpe prijs.

Er zijn best wat redenen op te noemen waarom Vodafone 4G en de iPhone 6 een gouden combinatie zijn. Hieronder lichten we er een aantal uit, maar je kunt er op deze pagina ook nog meer over lezen.

1. Geen wachttijden

Dankzij 4G gaat alles een stuk sneller: van het openen van websites en het streamen van video’s en muziek tot het downloaden van apps. Wachttijden zijn aanzienlijker korter, zodat je tijd overhoudt voor zaken die écht belangrijk zijn. Bovendien is 4G zo snel dat je in café’s of eetgelegenheden niet meer hoeft te klooien met wificodes; je maakt gewoon gebruik van je eigen, veilige verbinding.

Vodafone 4G en de iPhone 6

2. Landelijke dekking

Omdat het 4G-netwerk van Vodafone vanaf deze maand landelijke dekking kent, kun je overal met je nieuwe iPhone snel mobiel internetten.

Vodafone en de iPhone 6

Je hebt dus geen excuus meer om niet naar Spotify te luisteren of je favoriete clips op YouTube te bekijken. Ook prettig is dat je bij elk 4G-abonnement kan internetten met de beste en snelste verbinding.

3. Stabieler en sneller netwerk

iPhone 6 netflix

4G is stabieler dan 3G, waardoor signaalverlies minimaal is, zelfs al je je in een uithoek in Nederland bevindt. In principe heb je voor mailen, surfen en video’s streamen nog geen 1Mbit/s nodig, maar de maximale downloadsnelheid van het 4G-netwerk van Vodafone bedraagt een indrukwekkende 75Mbit/s, wat neerkomt op ruim 9MB/s download. De praktische snelheid ligt tussen de 10 en 25Mbit/s; ruim voldoende dus om elke minuut tientallen liedjes, video’s en foto’s te downloaden.

4. Overal productief

laptop-4g-m

Als je regelmatig onderweg bent, is het prettig om productief te blijven. Dankzij het Vodafone 4G-netwerk kun je overal mobiel werken met de snelheid die je gewend bent van een vaste verbinding.

Voor zakelijke klanten biedt Vodafone aantrekkelijke internetabonnementen in combinatie met een iPhone, iPad of usb-modem. Daarmee ben je overal bereikbaar, ook in het buitenland.

5. 4G over de grens? Geen probleem!

reizen-icon-l

Ga je op vakantie of zakenreis, dan is het een veel gevallen belangrijk dat je bereikbaar blijft. Daarom is het wel zo fijn dat het 4G-netwerk van Vodafone tot over de landsgrenzen reikt. Je kunt op dit moment in 25 landen het 4G-netwerk gebruiken.

Onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje en België kun je over de grens supersnel blijven internetten voor dezelfde prijs als 3G, maar ook op meer exotische plekken als Nieuw-Zeeland en Brazilië. (check deze hele lijst met landen hier). Je kunt per MB betalen, maar ook voordelige bundels afsluiten voor internet in het buitenland.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Vodafone.

Vodafone 4G en de iPhone 6: de beste aanbiedingen

Overtuigd over Vodafone 4G en de iPhone 6? Gebruik dan de knoppen hieronder om de nieuwe iPhone te bestellen om meer over het toestel te weten te komen.

Bestel nu >>  Meer info >>

Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu